Γεια σας
Γνωριζει καποιος απο που μπορω να αγορασω σε λογικη τιμη (μαλλον απο εξωτερικο-Ευρωπη) πλακετα για ενα κλιματιστικο samung AQV12 ? (DB98-31831A)
Ευχαριστω.
Γεια σας
Γνωριζει καποιος απο που μπορω να αγορασω σε λογικη τιμη (μαλλον απο εξωτερικο-Ευρωπη) πλακετα για ενα κλιματιστικο samung AQV12 ? (DB98-31831A)
Ευχαριστω.
Η πλακέτα είναι αυτή.
Υπάρχει κάποιος εξειδικευμένος σε πλακέτες κλιματιστικών να την δει?
δε φαίνεται πουθενα κατι καμενο, σε μερικά σημεια ομως εχει αποκολληθεί η επικάλυψη των καναλιών .
Ευχαριστω.
Αυτή τη στιγμή έχω στον πάγκο μου ακριβώς μια τέτοια πλακέτα. Δεν δουλεύει σωστά το τροφοδοτικό της και ακόμα δεν έχω βρει τί φταίει. Εσένα τί πρόβλημα σου κάνει;
Στην αρχή άνοιγες το κλιματιστικό και έκλεινε μόνο του αμέσως, το ξανάνοιγες δυο- τρεις φορές και δούλευε ,μετά απο μερικές φορές που δούλεψε έτσι σταμάτησε εντελώς να δουλεύει χωρίς να βγάζει κάποια βλάβη στα λεντ που έχει πάνω η πλακέτα.
Η εσωτερική πλακέτα δίνει ρεύμα-παλμο στην εξωτερική πλακέτα για δευτερόλεπτα-το αλλά η εξωτερική πλακέτα δεν κάνει απολύτως τίποτε είναι νεκρή.
Δηλαδή στην εξωτερική πλακέτα δεν ανάβει κανένα από τα 3 LED; Το ίδιο κάνει κι αυτή που έχω, το παλμοτροφοδοτικό της πλακέτας πρέπει να βγάζει 3 τάσεις, 8, 12 και 15V οι οποίες είναι περίπου οι μισές με αποτέλεσμα να μην δουλεύει τίποτα. Εσύ στη δική σου έχεις μετρήσει τίποτα;
οχι, δυστυχώς δεν την εχω δοκιμάσει....
Θέλεις να μου τη στείλεις να τη δω; Ίσως η μια με βοηθήσει να επισκευάσω την άλλη και αντίστροφα...
Χτες την έπιασα πάλι αλλά άκρη δεν έβγαλα... Βασικά ο επόμενος ύποπτος είναι ο μετασχηματιστής του παλμοτροφοδοτικού...
Συγνώμη για την καθυστέρηση , μίλησα με Θεσσαλονίκη με ηλεκτρονικό (που βρήκα να προτείνεται στο site) και θα τη στείλω σήμερα , αν δεν βγάλω και απο εκει άκρη πολύ ευχαρίστως να στη στείλω.
Μίλησα και με Ισπανία σε αντιπροσωπία samsung για καινούργια 96 ευρώ+ μεταφορικά + φπα.
Μετά, βέβαια, η εταιρεία που θα κάνει την εισαγωγή θα την τιμολογήσει στο Χρήστο με ελληνικό ΦΠΑ 23%, έναντι 21% στην Ισπανία, οπότε και καθόλου mark-up να μην βάλει (πράγμα που ενέχει φορολογικό ρίσκο για την εταιρεία) πάλι ακριβότερα θα έρθει. Η μόνη περίπτωση να συμφέρει η εισαγωγή-αγορά μέσω εταιρείας, είναι να κάνουν έκπτωση στην εταιρεία οι Ισπανοί, που δεν θα κάνουν στον ιδιώτη.
Πάντως και για την απ'ευθείας αγορά από Ισπανία υπάρχει ο σκόπελος των capital controls, οπότε αν δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό έξω, ή κάρτα ξένης τράπεζας, δεν μπορεί να γίνει.