η φανα του επεξεργαστή έχει καθαριστή από τον Ιανουάριο 2-3 φορές και πάστα έχω βάλει καινούργια από την καλή..titan, και η φανα πατάει καλά...ναι της intel είναι ...υπάρχει καλύτερη να βάλω εκεί ? και πόσο πρέπει να φτάνει η θερμοκρασία του i7 σε full ζόρι ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalis47 : 18-07-15 στις 16:43
φυσικα και υπαρχει αλλα αν παιζει καλα και κανει σωστη επαφη με την cpu δεν υπαρχει λογος αλλαγης κοιτα αν γυριζει με σωστες στροφες και δες αν εχει πατησει καλα τραβηξε την λιγο με το χερι μηπως ξεκουμπωνει ευκολα
δες αν τρεχουν και αλλα services που να κανουν μεγαλη χρηση cpu
δες μηπως εχει γινει overclocking στην cpu εστω απο λαθος
δοκιμασε αν μπορεις καποια αλλη ψηκτρα
αναλόγως χρημάτων υπάρχουν τα πάντα .. απο 5 ευρώ μέχρι όσο πάει... να προσέξεις να είναι για το socket σου. Νομίζω αυτός ο επεξεργαστής εβγαινε σε 1366 αλλά αν θες γράψε εδω τη μητρική να το δούμε
για να βγηκε δεν ειχε κουμπωσει σωστα δοκιμασε να την βαλεις ξανα ενας τροπος να την βαλεις στα σιγουρα ειναι να βγαλεις την main board αλλα εχει δουλεια
αν δεν εχουν σπασει τα κλιπ θα ξαναμπει
αλλιως πας για αλλη αυτο μαλλον ηταν και το προβλημα
τα χρηματα ειναι οπως τα λεει ο φιλος κωστας
μην τον αναβεις ετσι χωρις ψηκτρα
δυστυχώς...έσπασε το ένα ποδαράκι του....ας πούμε ότι διαθέτω 20-30€ παίρνω κάτι καλό ?
Κώστα την μητρική δεν την γράφει παραπάνω στην φώτο που έβαλα ? η κάνω λάθος ?
θα πήγαινα στον Άγγελο να μου το φτιάξει αλλά δεν θέλω να τον ζαλίζω το παιδί....συνέχεια...