Πριν κατι μερες σου εγραψα αν εχει τον NecTokin (πυκνωτης ειναι) κατω απο το σοκετ του επεξεργαστη
Αν τον εχει, τοτε κατα 99% το προβλημα σου οφειλεται σε αυτον
Ολα τα προβληματα που αναφερεις εκει παραπεμπουν
Πριν κατι μερες σου εγραψα αν εχει τον NecTokin (πυκνωτης ειναι) κατω απο το σοκετ του επεξεργαστη
Αν τον εχει, τοτε κατα 99% το προβλημα σου οφειλεται σε αυτον
Ολα τα προβληματα που αναφερεις εκει παραπεμπουν
Άγγελε φίλε συγνώμη εγώ κατάλαβα ότι αυτό ήταν η μπαταρία του(nectokin) θα το πάω πάλι σήμερα...χίλια συγνώμη και πάλι...θα το πάω στο lab compiouter το ξέρεις έτσι ?
γαμώτο....επιμένει ότι είναι ο σκληρός και το dvd recorder και όχι ο πυκνωτής...τι να πω...
έβαλε το sentinel και του έδειχνε λέει πολλές ώρες και χαμηλό helth ποσοστό % ok να τον αλαξω αλλά και το dvd record γιατί να θέλει αλαγμα ? αφου γράφει και παίζει κανονικά,μου λέει διαβάζει αργά από άλλα...τι να κάνω....να το πάω στην acer να τελειώνω...
Έχω να χρησιμοποιήσω οπτικό σε υπολογιστή κάνα 2 χρόνια σίγουρα. Όλα σε φλασακια τα έχω και στο μαγαζί που έκανα πρακτική με πρόγραμμα 6 μήνες πάλι έτσι δουλεύαμε. Αν εσένα αυτή ή ταχύτητα σε καλύπτει δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις μόνο και μόνο για αυτό!
Στάλθηκε από το Breeze μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιαννη..έχω μπερδευτεί ....για να δούμε...τι θα μου πει...το ξανά κράτησε...και όταν του είπα για τον πυκνωτή μου είπε δεν είναι αυτό..αλλά...αν....αν....είναι αυτό δεν μπορεί να το αλαξει...
μόνος μου δεν μπορώ να το αλαξω τον πυκνωτή έτσι Άγγελε ?
Δεν ξερω τι γνωσεις και τι εξοπλισμο διαθετεις
Δεν ειναι ενα απλο service
Απο την στιγμη που το εχει αναλαβει καποιος τεχνικος να το επισκευασει εγω δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα
Εκεινος το εχει μπροστα του το μηχανημα και μπορει να κρινει τι προβλημα εχει