Καλημέρα παιδιά και ευχαριστώ γενικότερα για την αποδοχή στο forum σας. Μου δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με τον καταψύκτη του ψυγείου μου μάρκας bauknecht και μοντέλου KGCE 3554/0 Η κατάψυξη του ψυγείου δεν είναι no frost. Όταν μετά από μια απόψυξη και αφού κατά την επαναλειτουργία του έφτασε στους σωστούς βαθμούς (-18 την επόμενη μέρα ανέβηκαν οι βαθμοί και φυσικά έλειωσαν οι πάγοι. Το ψυγείο έχει δύο κομπρέσορες και δεν επηρεάστηκε η συντήρηση που δούλευε κανονικά. Κατά την επανεκκίνηση του κομπρέσρα τα ψυκτικά στοιχεία άρχισαν να παγώνουν αλλά ως ένα σημείο (περίπου 20 εκατοστά) με τα υπόλοιπα να είναι ζεστά. Ακόμα μετά από πολύωρη παρακολούθηση παρατήρησα και έναν περιοδικό θόρυβο από τον κομπρέσορα (ντρν ντρν ντρν αν τον αποδίδω σωστά) που δεν ακουγόταν στην αρχή της λειτουργίας του. Δεν ξέρω αν το έκανε επειδή ζεστάθηκε ή αν ζοριζόταν γιατί ίσως δεν γινόταν σωστή κυκλοφορία του φρέον. Έτσι ή αλλιώς φυσικά δεν μπορεί να κατεβάσει θερμοκρασία με παγωμένο ούτε το ένα τριακοστό από τα ψυκτικά στοιχεία της κατάψυξης. Τι μπορεί να συμβαίνει![]()