Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 48

Μέλος
    Όνομα
    ΣΑΚΗΣ
    Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι "κινούμενο μέρος " η σεπαρντίνα ... αλλά εκεί αναπτύσσεται αρκετή θερμοκρασία και μπορεί να στρεβλώσει τα καλώδια.

Επειδή το απο - εντοίχισες προσωρινά όλο το ψυγείο από την θέση του ... κατάφερε να "αναπνεύσει" οπότε "καρδάμωσε " το μοτέρ και τώρα πάει με διπλό διαφορικό και τραβάει στις ανηφόρες .... (αναθεώρησε αν στο τελικό σημείο όπου είναι το ψυγείο έχει πολύ "στενούς χώρους" από τα γύρω έπιπλα / κουφώματα που παρεμποδίζουν την κυκλοφορία αέρα.

Όταν πλέον δεν θα βλέπεις άλλα νερά να πέφτουν κάτω στην λεκάνη ... τότε είσαι έτοιμος για το test drive . Η απόδοση θα είναι σίγουρα με καλό αποτέλεσμα . Πάντα άξιος ...
    Η πλάκα είναι πως το τράβηξα μπροστά στις 15:00 ενώ αυτό δούλεψε μια χαρά από το πρωί ως εκείνη την ώρα. Το ψυγείο δεν είναι εντοιχισμένο αλλά ελεύθερο ....βέβαια σε χώρο υποδοχής αλλά αερίζεται σχετικά καλά νομίζω.
    Τα καλώδια οπως είπες είναι κοντά στις κυψέλες περίπου στα 3 εκατοστά αλλά .....έτσι είναι εκ κατασκευής.
    Αύριο λοιπόν θα ξέρουμε πιστεύω αν είναι θέμα από ψύξεως ή όχι.
    Αλήθεια ....λές να υπάρχει ακόμη πάγος μέσα μετά από 8 ώρες;
    Στο άγγιγμα του εσωτερικού της κατάψυξης το νιώθω να έχει θερμοκρασία δωματίου πάντως.

Εστάλη υπό του εμού Ερυθρού Ρυσίου ...βαρβαριστί...red rice χρησιμοποιώντας tapatalk

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

το πρόβλημα αυτού του ψυγείου είναι το βουλωμένο στοιχείο (σερμπαντίνα)....και κανένα άλλο....

για να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι αυτό, από κει και μόνο από κει το ψυγείο απάγει την θερμότητα προς το περιβάλλον!!

αν "μονώσεις" αυτό το βασικότατο εξάρτημα το ψυγείο όχι μόνο είναι αδύνατον να κάνει ψύξη, αλλά θα προκληθεί Ζημιά στο μοτέρ, μιας που αυτό θα δουλεύει συνεχώς για να φτάσει την απαιτούμενη ψύξη.....θα καίει ρεύμα τζάμπα ώσπου να καεί και το ίδιο!!!

Είναι άκρως απαραίτητη η σερπαντίνα αυτή να παραμένει καθαρή. ανεμπόδιστος αέρας να περνά από μέσα της!
    καθαρισμός μια φορά το χρόνο και έλεγχος του ανεμιστήρα! θα ήταν το καλύτερο.

βρες τρόπο να την καθαρίσεις όσο καλύτερα γίνεται!!!!
    όσο καλύτερα τα καταφέρεις τόσο καλύτερη θα είναι η λειτουργία του ψυγείου σου και τόσο πιο οικονομική και τόσο λιγότερες οι φθορές!!

Μέλος
    Όνομα
    ΣΑΚΗΣ
    Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sofosal Εμφάνιση μηνυμάτων
    το πρόβλημα αυτού του ψυγείου είναι το βουλωμένο στοιχείο (σερμπαντίνα)....και κανένα άλλο....

για να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι αυτό, από κει και μόνο από κει το ψυγείο απάγει την θερμότητα προς το περιβάλλον!!

αν "μονώσεις" αυτό το βασικότατο εξάρτημα το ψυγείο όχι μόνο είναι αδύνατον να κάνει ψύξη, αλλά θα προκληθεί Ζημιά στο μοτέρ, μιας που αυτό θα δουλεύει συνεχώς για να φτάσει την απαιτούμενη ψύξη.....θα καίει ρεύμα τζάμπα ώσπου να καεί και το ίδιο!!!

Είναι άκρως απαραίτητη η σερπαντίνα αυτή να παραμένει καθαρή. ανεμπόδιστος αέρας να περνά από μέσα της!
    καθαρισμός μια φορά το χρόνο και έλεγχος του ανεμιστήρα! θα ήταν το καλύτερο.

βρες τρόπο να την καθαρίσεις όσο καλύτερα γίνεται!!!!
    όσο καλύτερα τα καταφέρεις τόσο καλύτερη θα είναι η λειτουργία του ψυγείου σου και τόσο πιο οικονομική και τόσο λιγότερες οι φθορές!!
    Ελπίζω κι εγώ να είναι αυτό το πρόβλημα φίλε. Πάντως καθάρισα όσο μπόρεσα το στοιχείο αυτό αλλά δεν μπορούσα εκ των πραγμάτων να το καθαρίσω ολόκληρο διότι δεν έχω πρόσβαση στο μέρος του στοιχείου που βρίσκεται εσωτερικά και δεν φτάνει ούτε ή σκούπα ούτε το χέρι μου. Αέρα δεν μπορώ να ρίξω και να το αποσυναρμολογήσω δεν το τολμάω. Το μεσημέρι θα το βάλω στην πρίζα και πάλι αφού ελέγξω αν έτρεξαν πάλι νερά από την απόψυξη. Κατόπιν θα επανέλθω με παρατηρήσεις.

Εστάλη υπό του εμού Ερυθρού Ρυσίου ...βαρβαριστί...red rice χρησιμοποιώντας tapatalk

Μέλος
    Όνομα
    ΣΑΚΗΣ
    Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Προεπιλογή

Λοιπόν επανέρχομαι με νεώτερα. Έλεγξα στο πίσω μέρος την λαμαρίνα της βάσης (λεκάνη) του ψυγείου για νερά από την απόψυξη και δεν βρήκα. Μην μπορώντας να προχωρήσω το καθάρισμα πέραν των προσβάσιμων (περίπου 140 μοιρών) του κυλινδρικού στοιχείου ....έκλεισα το πίσω κάλυμμα, το έβαλα στην πρίζα και το έσπρωξα στην θέση του. Στην μπρίζα μπήκε στις 16:07

Νομίζω πως μέχρι στιγμής πάμε καλά. Παραθέτω τις θερμοκρασίες και την ώρα

Ώρα 16:07
    θερμοκρασία συντήρησης +26
    Θερμοκρασία κατάψυξης +23

Ώρα 16:44
    θερμοκρασία συντήρησης +24
    Θερμοκρασία κατάψυξης +21

Ώρα 17:10
    θερμοκρασία συντήρησης +21
    Θερμοκρασία κατάψυξης +14

Ώρα 19:39
    θερμοκρασία συντήρησης +8
    Θερμοκρασία κατάψυξης -6

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

βιάστηκες να το κλείσεις....
    θα ήθελα να δεις αν δουλεύει ο ανεμιστήρας στην σερπαντίνα!! κάνε ένα κόπο να το δεις: δουλεύει;;
    ο χρόνος μέχρι το -6 μου φαίνεται πολύς....

Μέλος
    Όνομα
    ΣΑΚΗΣ
    Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sofosal Εμφάνιση μηνυμάτων
    βιάστηκες να το κλείσεις....
    θα ήθελα να δεις αν δουλεύει ο ανεμιστήρας στην σερπαντίνα!! κάνε ένα κόπο να το δεις: δουλεύει;;
    ο χρόνος μέχρι το -6 μου φαίνεται πολύς....
    Εμένα δεν μου φαίνεται πολύς ο χρόνος αν συνυπολογίσει κανείς την θερμοκρασία εκκίνησης +23 βαθμούς. Ίσως όπως λές δεν θα έπρεπε ακόμη να το κλείσω. Θα το παρακολουθήσω όμως ακόμη 2-3 ώρες και αναλόγως με τα αποτελέσματα θα πράξω. Αν δω πως κολλάει κάπου θα το ξανανοίξω να ελέγξω τον ανεμιστήρα. Προς το παρόν με ανησυχεί λιγάκι το ανέβασμα της θερμοκρασίας στην συντήρηση στους +9 .....κάτι όμως που πιθανώς οφείλεται στο άνοιγμα της πόρτας για την τοποθέτηση ραφιών και συρταριών που μου πήρε περίπου 7-8 λεπτά.
    Παρακολουθώ κι επανέρχομαι λοιπόν.
    Αυτήν την ώρα έχω στην κατάψυξη -8

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Καλά πάει με την λογική ότι δεν έχεις απλό ψυγείο αλλά κάτι σαν κοντέινερ ψυγείο (πολλά λίτρα)
    στην αρχή "ξεσκίζεται " η κατάψυξη για να τροφοδοτεί τον χώρο της συντήρησης . Μόλις τακτοποιηθεί ο χώρος συντήρησης , μετά παίρνει τα πάνω του και η κατάψυξη (της κατάψυξης τα αποτελέσματα έρχονται αργότερα διότι η συντήρηση "έκλεψε" από την κατάψυξη.
    Άσε το να δουλεύει με κλειστές πόρτες μέχρι το πρωί και δες στο φινάλε τι έγινε .

Μέλος
    Όνομα
    ΣΑΚΗΣ
    Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Προεπιλογή

Φίλοι μου μέχρι στιγμής εγώ που το έζησα το ψυγείο λέω πως πάμε καλά.
    Ώρα 21:50
    Συντήρηση +7
    Κατάψυξη -11

Μέλος
    Όνομα
    ΣΑΚΗΣ
    Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Προεπιλογή

Ώρα 22:34
    Συντήρηση +5
    Κατάψυξη -13

Υπ' όψιν πως ή ρύθμιση της επιθυμητής θερμοκρασίας είναι +3 και -18 αντιστοίχως.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Μην αγχώνεσαι πολύ , φόρα από τώρα ένα παλτό γιατί θα πουντιάσεις σε λίγο

11. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Κυριακίδης για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

kynegeiros (10-06-15)

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. general electric TPG24BFCGBB αμερικανικο