Θα το δω ότνα πάω σπίτι. Τώρα είμαι στη δουλειά. Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Θα το δω ότνα πάω σπίτι. Τώρα είμαι στη δουλειά. Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Μπορεί να έχει πρόβλημα στο τμήμα του ρολογιού και συγκεκριμένα κατεστραμμένες επαφές στα καλώδια που διακόπτονται για να σβήνει ο φούρνος την προκαθορισμένη ώρα.
¶μα δεν έχει πρόβλημα εμφανές στο τμήμα του ρολογιού . Θα κοιτάξεις στο κουτί παροχής της κουζίνας , διαιρούν/μοιράζουν τα καλώδια σε τμήματα π.χ. προς εστίες και προς φούρνο κτλ για να δουλεύουν οι εστίες η παροχή μέσα στο κουτί με τα καλώδια είναι εντάξει , αλλά η άλλη παροχή για το τμήμα του φούρνου να κάηκε . θα δεις συνήθως μαυρισμένα καλώδια / λιωμένα κτλ .
Συνήθως όταν πρόκειται να καεί ή κοντεύει να καεί μια παροχή ή καλώδια , και αν έχεις καλή ακουστική παρατηρητικότητα θα έχεις διαπιστώσει νωρίτερα ότι ακούς κάποιους "τριγμούς " κάποια "τσικ τσικ" από καμένα καλώδια που κοντεύουν να κοπούν .
Εχθές το βράδυ που τον είδε το μπατζανάκι μου / τεχνικός βρήκε καμμένη την ασφάλεια. Σήμερα θα βάλουμε καινούργια και ίσως δουλέψει. Τα καλώδια φαίνονται όλα σε πολύ καλή κατάσταση. Ελπίζω να είναι μόνο αυτό. Θα ξέρω το απόγευμα, μετά τη δουλεία. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
Μια θερμική ασφάλεια 185ο, 10Α, 250V που βρίσκεται στο κέντρο του μπροστινού μέρος του φούρνου.
Α, ωραία, πολύ πιθανόν τότε να είναι μόνο αυτό.
ΣΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ (04-06-15)
αυτή έχει 2 λόγουςνα καεί
α) λόγω #γήρανσης#
β) λόγω υπερθέρμανσης
Για το δεύτερο καλό θα είναι να δείς αν ο θερμοστάτης του φούρνου λειτουργεί σωστά (π.χ. κρύος να ανοιγοκλείνει 20 -€“ 30 βαθμούς κ.λ.π.)
βάλε τη γνήσια της εταιρίας θα σου πρότεινα δεν κοστίζει πολύ
στο εμπόριο θα βρεις μέχρι 5 Α νομίζω που φυσικά δεν κάνει
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diony : 04-06-15 στις 14:29
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!