Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 36

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Η φωτογραφια ειναι απο ιντερνετ δεν ειναι δικα μου ρολογια.. την ανεβασα για να καταλαβει ο φιλος πως ειναι το κουτι τις δεη, δεν εχω ακαλυπτο.. το ειπα και αυτο απ την αρχη,, ειναι ενα οικοπεδο που εχει μοιραστει σε 4 κομματια το καθενα με διαφορετικη εισοδο.. απ το μονο μερος που εχω προσβαση ειναι μπροστα το πεζοδρομιο..

Εχω σκαψει τους τειχους εχω μεταφερει 1 προς 1 τα καλωδια της κουζινας στην νεα θεση τους.. εχω τελειωσει απ ολα.. το σπιτι παραμενει σκαμενο εχω περασει σπιραλ βαρεως τυπου και εκρεμει μονο η γειωση για να τελειωσω.. εχω βαλει για καλυτερη προστασια δικο μου κολλημα καλωδια τυπου ΝΥΥ ειναι ολα ετοιμα..

Εχω αναμονη σπιραλ σε κουζινα, μπανιο,πεζοδρομιο, με συνδεση στον πινακα του σπιτιου. και εχω μεινει εκει..

αν βοηθαει η φωτο θα τραβηξω το βραδυ και θα την ανεβασω αν δεν ειναι κοπος για επιβεβεωση..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ganagnost02 : 13-05-15 στις 15:35

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ganagnost02 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η φωτογραφια ειναι απο ιντερνετ δεν ειναι δικα μου ρολογια.. την ανεβασα για να καταλαβει ο φιλος πως ειναι το κουτι τις δεη, δεν εχω ακαλυπτο.. το ειπα και αυτο απ την αρχη,, ειναι ενα οικοπεδο που εχει μοιραστει σε 4 κομματια το καθενα με διαφορετικη εισοδο.. απ το μονο μερος που εχω προσβαση ειναι μπροστα το πεζοδρομιο..

Εχω σκαψει τους τειχους εχω μεταφερει 1 προς 1 τα καλωδια της κουζινας στην νεα θεση τους.. εχω τελειωσει απ ολα.. το σπιτι παραμενει σκαμενο εχω περασει σπιραλ βαρεως τυπου και εκρεμει μονο η γειωση για να τελειωσω.. εχω βαλει για καλυτερη προστασια δικο μου κολλημα καλωδια τυπου ΝΥΥ ειναι ολα ετοιμα..

Εχω αναμονη σπιραλ σε κουζινα, μπανιο,πεζοδρομιο, με συνδεση στον πινακα του σπιτιου. και εχω μεινει εκει..

αν βοηθαει η φωτο θα τραβηξω το βραδυ και θα την ανεβασω αν δεν ειναι κοπος για επιβεβεωση..
    βάλε (ΔΙΚΕΣ σου)φωτογραφίες για να μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη...
    να φαίνεται το κιβώτιο της ΔΕΗ, κι αν υπάρχει συνδεδεμένο πάνω του χάλκινο καλώδιο...

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον sofosal για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

ganagnost02 (13-05-15)

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

ΟΚ το βραδυ θα τις ανεβασω.. ευχαριστω και παλι και συγνωμη για την αγνοια μου και την ταλαιπωρια..

Νέο Μέλος
    Όνομα
    στεφανος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παρε τα ένα ενα. Η φωτο απο το ιντρνετ δεν βοηθάει. Μόνο απο το δικό σου σπίτι θα βοηθήσει και η γνώση εάν υπάρχει ηλεκτρόδιο γειώσεως ή όχι. Το χώρο για να βάλεις τη γείωση δεν μπορούμε να τον βρούμε, εάν θέλεις να τη φτιάξεις μπορούμε να σου δώσουμε οδηγίες αναλόγως του διαθέσιμου χώρου σου όπου μπορεί να φτιαχτεί ένα αξιοπρεπές τρίγωνο ή να μπεί ένα ηλεκτρόδιο μόνο και μόνο για να δουλεύει ο ρελές. διάβασε προσεκτικά τις προηγούμενες αναρτήσεις και δες τι απορίες έχεις να ρωτήσεις. Το μισό σου μήνυμα είναι ακατάληπτο

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stef1800 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρε τα ένα ενα. Η φωτο απο το ιντρνετ δεν βοηθάει. Μόνο απο το δικό σου σπίτι θα βοηθήσει και η γνώση εάν υπάρχει ηλεκτρόδιο γειώσεως ή όχι. Το χώρο για να βάλεις τη γείωση δεν μπορούμε να τον βρούμε, εάν θέλεις να τη φτιάξεις μπορούμε να σου δώσουμε οδηγίες αναλόγως του διαθέσιμου χώρου σου όπου μπορεί να φτιαχτεί ένα αξιοπρεπές τρίγωνο ή να μπεί ένα ηλεκτρόδιο μόνο και μόνο για να δουλεύει ο ρελές. διάβασε προσεκτικά τις προηγούμενες αναρτήσεις και δες τι απορίες έχεις να ρωτήσεις. Το μισό σου μήνυμα είναι ακατάληπτο
    Το καταλαβαινω γι αυτο και ζητω συγνωμη, σας παιδεύω χωρις λογο,
    θα τραβηξω φωτογραφια το βραδυ και θα την ανεβασω..

Παρόμοια Θέματα

1. Μετάδοση ασύρματα εντός οικίας σήμα από οτε tv
    από bgin στο forum Υπόλοιπες Συσκευές Εικόνας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-20, 05:53
  2. Συνδεσμολογία διακόπτη και γείωση
    από fortis στο forum Ηλεκτρολογικά
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-05-15, 23:29
  3. Πρότασης για γείωση
    από spiros1212 στο forum Ηλεκτρολογικά
    Απαντήσεις: 7