Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 53

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αυλίδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου πρέπει να δεις το κόκκινο led στην εξωτερική πλακέτα την ώρα που κάνει το πρόβλημα και να δεις πόσα blinking κάνει .Πιστεύω ότι το πρόβλημα σου είναι κάποιος κομμένος δρόμος στην εξωτερική πλακέτα! !!!!

Την επόμενη φορά που θα μου το κανει θα το κοιτάξω.Απλά θυμάμαι ότι έχει δυο leds red-green.
    Τι να πω ....Βλάβη φάντασμα είναι μου φαίνεται.
    Θα το δω στις ζέστες πως θα δουλέψει αφού άλλαξα πριν από λίγο την ασφάλεια στον πίνακα με 20άρα.
    Να διορθώσω ότι στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση το καλώδιο είναι 3x2,5 (συγνώμη για το λάθος μου και την παραπληροφόρηση...)

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Με καλώδια 2.5mm2 απλά απαγορεύεται να βάλεις 20άρα ασφάλεια, είμαι πεπεισμένος ότι το μόνο που δεν φταίει είναι η τιμή της ασφάλειας, ακόμα και με 10Α ασφάλεια θα έπρεπε να δουλεύει, το πολύ πολύ να την έριχνε μετά από κάποιο χρόνο λειτουργίας. Πολλή σημασία στις ασφάλειες έχει και η καμπύλη αν και το δικό σου που είναι inverter θα πρέπει να μην έχει πρόβλημα ούτε με ασφάλειες καμπύλης Β.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αυλίδα

Προεπιλογή

Καλησπέρα σας.
    Μαζί με τις ζέστες ήρθαν κ οι βλάβες...
    Σαφώς και δεν ήταν η ασφάλεια το πρόβλημα...
    Το κλιματιστικό κάνει τα ίδια , λειτουργεί σωστά και μετά από 45λεπτο σταματάει.Πιο αναλυτικά μετά το μισάωρο περίπου κ ενώ το έχω στο full ταχύτητα κ 18 θερμοκρασία σταματάει ο συμπιεστής,πέφτει η ταχύτητα εξωτερικού fan και εσωτερικού συγχρόνως ,φέρνοντας χλιαρό αέρα (μιας κ ο κομπρέσορας είναι σταματημένος).Κατόπιν για ένα διάστημα 10 λεπτών περίππου (μεχρι το 45λεπτο...) σταματάει και ξαναξεκινάει το εξωτερικό fan χωρίς να επιρρεάζεται το εσωτερικό.Αυτό γίνεται για 5 με 6 φορές κοντά μέχρι που στο τέλος κλείνουν μεσα-έξω κ τα 2 fans.
    Στην εσωτερική μονάδα δε βγάζει κανενα error.Στην εξωτερική έχω 6 red 2 green δηλαδη 62 που είναι συμφωνα με το manual: Heatsink High error-θερμοκρασία της ψυκτρας της πλακέτας πανω από 85 βαθμούς.Έκανα βίδες τα πάντα πήρα πλακέτα στο χέρι,άλλαξα θερμογώγιμη πάστα στα σημεία επαφής ψύκτρας modules και μέτρησα τα pins 20-21 του module συμφωνα με το manual και βρήκα αντί για 7kΩ ±10%.(at 25°C) 14kΩ συνεχώς αυξανόμενο (at 30+°C).Έχετε υπόψη τι μπορεί να φταίει??Μήπως αυτό είναι η συνέπεια μιας άλλης βλάβης και της πτώσης τω στροφων του ανεμηστήρα?Δεν έχω εμπειρία για να δω για ψυχρές κολλήσεις στη πλακέτα.Γενικά είχε κάποιες βρωμιές ίσως και οξειδώσεις από τον πολυκαιρισμό.Την ψέκασα με καθαριστικό επαφών.Το thermistor που είναι βιδωμένο πάνω στη ψύκτρα δε ξέρω να το μετρήσω,αλλά από ότι διάβασα συνήθως αυτό το βγάζει βλάβη 65.
    Ο τεχνικός της lg αφού ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τα κεντρικά μου είπε θα έρθει ξανά αύριο να μετρήσει πόσα amper τραβαει ο κομπρέσορας τη στιγμη της βλάβης.αυτό του ήπαν...(Όλα μόνος τα έκανα όσον αφορά τις μετρήσεις και το λύσιμο της ψύκτρας -πλακέτας).
    Κάθε βοήθεια δεκτή μπας και γλιτώσουμε τα 300+ ευρωπουλα γιατί από το service δε βλέπω φως!!!
    Σας Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο post.

Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Όταν κόβει μπορείς να δεις αν όντως καίει η ψύκτρα;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αυλίδα

Προεπιλογή

Θα το κοιτάξω,αλλα μου φαίνεται κουφό.Η ψύκτρα είναι τεράστια και τα modules το 1/5 σχεδόν αυτής.Πηγαίνει κάπου ο νους σου? Μηπως το thermistor αυτης??

Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Δες αν όντως καίει η ψύκτρα όταν σβήνει το μηχάνημα, και αν όχι, βγάλε το θερμίστορ στον αέρα και βάλε το μηχάνημα να δουλέψει, να δεις, θα κόψει πάλι; Αν όχι, μάλλον θέλει αλλαγή το θερμίστορ.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αυλίδα

Προεπιλογή

Σωστός!!!!Ευχαριστώ πολύ!!!

Το avatar του χρήστη ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Μέλος
    Όνομα
    Jim Rhodoes
    Περιοχή
    ΡΟΔΟΣ

Προεπιλογή

φίλε μου η βλάβη σου οφείλεται σε κομμένο δρόμο δίπλα στο power module ή σε καμμένη αντίσταση.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αυλίδα

Προεπιλογή

Η ψύκτρα ελεχθηκε με το χερι αλλα κ με ηλεκτρονικό θερμόμετρο και ήταν την ώρα που έκοψε το μηχάνημα 33 βαθμούς...πολύ μακριά από τους 85.Άρα είναι εσφαλμένη η εντολή που παίρνει.Να βγάλω την πλακέτα κ να την πάω σε ένα ηλεκτρονικό?Θα φτιαχτεί η λέτε 'οτι θα χρειαστεί να βάλω αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη..?
    <ου είπε και ο ψυκτικός να ξυλώσει ένα thermistor από μια άλλη ψύκτρα που έχει κ να μου το δώσει να το δοκιμάσω,αλλά εμένα με ανησυχούν τα αποτελέσματα των μετρήσεων που έκανα επάνω στα pins 20,21 του module...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    κωστας
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Παναγιωτη εχω και εγω προβλημα με την εξωτερικη πλακετα lg 18 mirror δεν επισκευαζονται ευκολα η πλακετες inverter το θεμα το ξαχνω 6 μηνες εχω βγαλει την πλακετα 5 φορες λοιπον η λυση ειναι πλακετα καινουρια και βλεπουμε κοιτα στην MASTER CLIMA....

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Κλιματιστικό LG] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ LG MIRROR 18άρι
    από nickbebinos στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-23, 19:50
  2. [Κινητό Τηλέφωνο] Samsung GT-E2530 σβηνει
    από meremetis στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-03-13, 19:22
  3. [Τηλεόραση LG] LG 32LC55 ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ
    από ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-12, 18:35
  4. 32PW9551/12 σβηνει