Καλημερα σας
Εχω αυτό το πικαπ από το 1998 οπου αγοραστηκε μεταχεισρισμενο.Ενας φιλος μου εδωσε ένα σετ κεφαλη βελονα της σταντον_παλια σειρα από ότι θυμαμαι-και ο ιδιος την τοποθετησε και την ρυθμισε.Αυριο θα αναφερω και το μοντελο.Πριν κανα χρονο,παρατηρησα διακοπες στο ένα καναλι που διορθωνονταν με κουνημα.Εβγαλα το πικαπ από τη θεση του και αφου δημιουργησα χωρο για να αναποδογυρισει,μαξιλάρια κλπ,αντικατεστησα τα δυο rca με ένα-υποτίθεται καλο σετ-καλωδια από σχετικο κατάστημα με κολλημενο πανω τους το καλωδιακι της γείωσης.Αυτα ειναι μωβ με επιχρυσους ακροδέκτες.Το πρόβλημα λυθηκε.Δεν σταθηκε δυνατο όμως,να ξαναμπει ο σφιγτηρας που υπηρχε εκει-και που μαλλον ειχε δημιουργησει το πρόβλημα-κι εκανα πατεντα με ταιραμπ.Τελευταια,δεν πολυακουω βινυλιο κι οταν σημερα δοκιμασα,η λειτουρια σταρτ/στοπ δεν επιασε με την πρωτη αποπειρα.Ενώ,δηλαδη,ανοίγεις,βαζεις δισκο,κλεινεις καλλυμα,πατας σταρτ ξεκιναει,αυτό εγινε την τριτη φορα.Μετα κανονικα.Σημειωτεο ότι, το λαστιχακι
του βραχιονα το αλλαξα περυσι,ΜΕ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ,στο ιδιο κατάστημα που αγορασα τα καλωδια.Η ερωτηση μου είναι η εξης.Αξιζει τον κοπο επιπλέον ελεγχος/βελτιωση του συγκεκριμενου πικαπ;Εχω πολύ "σφικτο" προυπολογισμο φυσικα,αλλα αν αξιζει τον κοπο...Να αλλαξω σετ κεφαλη βελονα;Κι να ναι,με ποια;Μου αρεσουν τα μπασα παρα τα πριμα.Να παραγγειλω λαστιχακι βραχιονα από το ημπευ ο ιδιος η να το παω σε τεχνικο για γενικη;
Ευχαριστω πολύ για το χρονο σας