Αρχικό μήνυμα από
east electronics
Κοιτα κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες και κατω απο ηπιες απαιτησεις μπορει και να παιζει Γενικα οπως γραφω δεν το εξυμνω ...απο ομορφια ομως ισως ειναι το ομορφοτερο
Σε πρωτη ακροαση το μηχανημα δεν μου κανει κλικ ( σαφως οι απαιτησεις μου ειναι μαλλον υπερβολικες ) παρολα αυτα πρεπει να πω οτι το μηχανημα ειναι μεστο τα οργανα τοποθετημενα στη θεση τους και σε σχεση με αυτα που εχω συνηθισει να ακουω σαφως εχει μειωμενο bandwidth και προς α πανω και προς τα κατω και δεν εχει την αισθηση ελευθεριας και αερα που θα σου εδινε ενα μη καταναλωτικο μηχανημα . Γενικα ειναι γλυκο μαζεμενο και ηπιο μηχανημα και ισως με ενα τσικ χρωματισμενο ηχειο να εδινε ενα καλο αποτελεσμα .
Εγω στο μαγαζι εχω ακριβως τον ιδιο για προσωπικη ακροαση και περιμενα πανω απο 10 χρονια να πετυχω εναν ο οποιος να ειναι στην δικια σου κατασταση να τον παρω απο τον πελατη και να τον ξηλωσω μεσα στα πρωτα 10 λεπτα το οποιο και εκανα . Φυσικα εφιαξα και VU ωστε να δουλευουν με την ιδια λογικη που δουλευαν στο αρχικο κυκλωμα πραγμα αρκετα δυσκολο .
Εμεινε μονο το κουτι ενω και ο μετασχηματιστης αλλαχτηκε γιατι δεν εκανε για το κυκλωμα ουτε σαν ταση ουτε σαν ενταση . Φορεσα εναν ονκυο σχεδον 600 w
Δημητρη 104 δεν μαθαινεις απολυτως τιποτα αλλαζωντας ενα ολοκληρωμενο ..Αν θες να μαθεις κατι επισκευαζεις και μελετας ενισχυτη με διακριτα εξαρτηματα .