Καταρχήν να ενημερώσω τα μέλη είναι το πρώτο μου post ετσι μπορεί να υπάρχουν κάποια λάθη στον τρόπο διατύπωσης.... επιείκεια λοιπόν.
Έχω στην κατοχή μου το παραπάνω board από το Acer Aspire 5536 (WISTRON JV50-PU - REV SB) το συγκεκριμένο όταν είχε έρθει στα χέρια μου δεν άναβε καθόλου. Μέτα από αρκετό ψάξιμο κατάλαβα πως το γονάτιζε στην εκκίνηση το winbond wpce775la το οποίο και αντικατέστησα επιτυχώς (ευτυχώς γιατί ήταν η πρώτη φορα που προχωρούσα σε τέτοια επισκευή) .
Λειτούργησε λοιπον εκανα και επιτυχή εγκατάσταση windows 7 με εξωτερική οθονη και ολα καλα. Είπα λοιπόν να του βαλω καμια οθονη απο αλλο λαπτοπ ωστε για να δω τι κανει .......
MMMMMMΜαυρη ωρα και στιγμη .....!! Μετα απο δοκιμές με 2-3 οθονες και διαφορετικά inverter με κανενα ιχνος απεικόνισης σε καμια απο αυτες (ουτε τη λαμπα δεν αναβε) επεστρεψα στην αρχική λύση της εξωτερικής οθονης οπου και εμφάνισε το εξής . Ενδείξεις τασης κανονικα σε standby ανοιγει κανονικά με το power button γυριζει το fan γκαζονει αρκετα και μετά κοβει (to fan), κατα τα αλλα το board μενει ανοιχτό και ανεβάζει fullllllll θερμοκρασία στο ICS9LPRS4808 (U20 στο schematic)......... εχει κανείς καμία ιδεα.....?
Στο Link θα βρείτε φωτογραφίες και το schematic
https://www.dropbox.com/sh/7miesb246...6chIlUsJa?dl=0