Μου έδωσαν ένα Toshiba C660D που δεν άνοιγε. ¶λλαξα πάστες, καθάρισα ανεμιστηράκια και το κατάφερα και άνοιξε μέχρι που έκανα το πρώτο reboot οπότε και αρνήθηκε να ξαναανοίξει. Έβγαλα τημ μπαταρία και έκανα reset το bios. Τίποτα. Έβαλα πάλι το πληκτρολόγιο στην θέση του και μετά απο καμιά ώρα δοκίμασα να το ανοίξω και ωπ εικόνα.Πάλι όμως μετά το reboot μάυρα μαντάτα γυρνάει το ανεμηστηράκι για 3 δευτερόλεπτα και μετά σιωπή. Δοκίμασα να κάνω πάλι reset το bios αλλά δεν είχα τύχη. Το λύνω πάλι μετράω το βύσμα του φορτιστή ok μετράω το βύσμα του λαπτοπ ok. Κατεβάζω σχηματικό να το παίξω ειδήμων κινέζικα τα μισά. Επειδή ενώ έχω εμπειρία σε αλλαγές βυσμάτων τροφοδοσίας, πυκνωτών, reflow (δεν έχω τον εξοπλισμό για reballing), είμαι τελείως άπειρος σε ότι έχει να κάνει με τα μικρότερα components καθώς και στο πώς μετράμε με πολύμετρο πάνω στην μητρική μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες κατευθυντήριες; Έχει κάποιος κάποια ιδέα για το τι και που να μετρήσω; Το σχηματικό μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ http://www.megafileupload.com/en/fil...-1-0--PDF.html. Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη.