Πιθανόν να χρειάζεται συγκεκριμένη σταθερή τάση, έλεγξε το τροφοδοτικό σου για τις τάσεις που βγάζει και αν είναι σταθερές
Πιθανόν να χρειάζεται συγκεκριμένη σταθερή τάση, έλεγξε το τροφοδοτικό σου για τις τάσεις που βγάζει και αν είναι σταθερές
papkir (09-09-11)
κάνε όπως σου είπε ο Αποστόλης και δώσε βαρύτητα στο καθάρισμα των φυγοκεντρικών επαφών αν οι ψήκτρες είναι σε καλή κατάσταση.
P Σώστε ένα δέντρο και προστατέψτε το περιβάλλον μας.
Μην το τυπώνετε αν πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.
papkir (09-09-11)
καλησπερα , μετα απο πολυ καιρο βρηκα επιτελους ενα μοτερ , το αλλαξα και απο στροφες ειμαστε οκ , τωρα εχω αλλο προβλημα η πλαστικη βαση που στηριζε την κεφαλη εχει σπασει ψαχνω να βρω αλλα δυσκολα , και οσα παλια κι αν βρηκα ολα ειχαν το ιδιο προβλημα ηταν σπασμενα μονο καμια πατεντα υποθετω
αν εχει κανεις καποιο παραπεταμενο ή καμια ιδεα και καποια μεθοδο για ρυθμιση 8 τρακ ας βοηθησει
το συγκεκριμενο μηχανημα ειναι ντεκ εγραφης/αναπαραγωγης sanyo rd-8020
ευχαριστω
η καλλιτερη ανακυκλωση ειναι η επισκευη
παιδια γεια χαρα. ειμαι λιγο εκτος θεματος. ψαχνω εδω και καιρο λειτουργικο κασετοφωνο 8 τρακ. αν καποιος εχει και θελει να το πουλησει σε λογικη τιμη παρακαλω ας μου στειλει εμαιλ στο xsterg@hotmail.com ευχαριστω!!
και μερικες φωτο
στην Ρ210004 εχει σπασει το κατω μερος που κρατα την κεφαλη
η Ρ210006 ειναι απο αλλο μηχανημα
η καλλιτερη ανακυκλωση ειναι η επισκευη
εγω πηρα εμπαυ 8 τρακ μηχανημα. μεταχειρισμενο απο αμερικη. αλλαξα τον μετασχηματιστη, προσθεσα βυσματα εισοδου εξοδου στις θεσεις των καλωδιων, εκανα καποιες αλλες μετατροπες- προσθηκες, το καθαρισα και ειναι οκ.
papkir (03-10-14)
Η κεφαλη δεν φαινεται και σε τοσο καλη κατασταση. Ο μηχανισμος που ανεβο-κατεβαζει την κεφαλη για αλλαγη προγραμματος στην κασετα δουλευει?