Γεια σας...Καταρχήν είμαι νέο μέλος στο forum αλλά κατά καιρούς έχω ακούσει τα καλύτερα από το φιλαράκι μου...Έτσι μιας και οι μεταρρυθμίσεις πήρανε παράταση σε αντίθεση με τον καιρό που δεν το διαπραγματεύεται και πολύ με μας...αποφάσισα να κάνω εγγραφή στο forum,να πιάσω την πρώτη μου τέχνη ξανά στα χέρια,και με σημαντικότερη την βοήθεια σας να προσπαθήσω να φτιάξω αυτά τα σαράβαλα τα air condition!!!
Θα ξεκινήσω να σας διηγηθώ την βλάβη στο πρώτο κλιματιστικό που με ενδιαφέρει περισσότερο.
Το κλιματιστικό είναι panasonic το μοντέλο είναι cs-2473KE του 1994 made in malaysia (χώρα και αυτή),νομίζω 24000btu.Εκεί που το ανάβω όλα μια χαρά,δουλεύει 10 λεπτά περίπου,έχει απόδοση αρκετά καλή και μετά από 10 λεπτά καλής λειτουργίας ακούγεται το κλάκ από την εσωτερική μονάδα,σταματάει το κομπρεσέρ,σταματά ο ανεμιστήρας της εξωτερικής μονάδας και συνεπώς η εσωτερική μονάδα δουλεύει μόνο σαν ανεμιστήρας.Το ίδιο γίνεται και σε ψύξη και σε θέρμανση.Μετά από κανά 5 λεπτό περίπου ξαναξεκινάει και όλα ok πάλι για άλλα 10 λεπτά και ούτω καθ΄εξής...
Ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κούρασα...
σημειώνω ότι το κλιματιστικό είναι σε σαλόνι 50 τετραγωνικών και με αυτό το σταμάτα - ξεκίνα δεν θερμαίνετε ποτέ...