πιο κοντινη φωτο,περα από τα λεντακια τι γινεται με την ψηφιακη εισοδο?Ευχαριστω
πιο κοντινη φωτο,περα από τα λεντακια τι γινεται με την ψηφιακη εισοδο?Ευχαριστω
Στον ενισχυτήν αυτόν οι ψηφιακές είσοδοι είναι pass-through.Δεν διαθέτει δικό του DAC.
τι σημαινει αυτό;Συμφωνα με το μανιουαλ θα πρεπει να παιζει,χωρια που θυμαμαι ότι επειζε κανονικα
Σημαίνει ότι ο ενισχυτής έχει επιλογέα (και μόνον επιλογέα) ψηφιακών εισόδων ,ο οποίος παραδίδει το σήμα σε μια ψηφιακή έξοδο, στην οποία συνδέεις μια συσκευή εγγραφής ψηφιακού σήματος.
Γενικα αυτο το μηχανημα ειναι μια πολυ θλιβερη κατασκευη στο εσωτερικο του και αν ανοιξεις να κανεις καποια δουλεια θα πρεπει να εισαι δεκαδες φορες πιο προσεκτικος απο οτιδηποτε αλλο .
Αν του κανεις καποια ζημια ειναι πολυ μεγαλος νταλκας να επισκευαστει και ελαχιστοι ανθρωποιι ξερουν να τον φιαξουν
θα συμφωνησω με τον σακη. ο ενισχυτης προερχεται απο καποιο σαν κομπακτ συστημα της δεκαετιας τελους του 90. ηταν ολα πολυ χαλια ποιοτικα ακομη και εκεινη την εποχη.
Ετσι εξηγειται τοτε το δωρο από φιλο.Εχω ελάχιστες γνωσεις από ηλεκτρονικα,περυσι,αρχισε το ποτενσιομετρο της εντασης να κανει χρτς χρτς και τον ελυσα,τα ειδα όλα,βγηκε θυμαμαι το ποτενσιομετρο(και ειχε κατι σαν σειρα ακιδων,σαν σειρα με κολλημένες μεταξυ τους καρφιτσες εμοιαζε,σπρευ,φυσημα ξανα κλπ,τελικα διορθωθηκε αυτό,το λεντακι φοβηθηκα τα το προσπαθήσω.Μου εκανε παντως εντυπωση το πως συνδεονται καποια πραγματα στο μπροστινο πανελ(
.Τεσπα,σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες,θα κοιτάξω να βρω κατι καλυτερο σε μεταχειρισμενο με βαση εκτιμησεις του κ.Σακη
μην μειωνουμε την αξια του δωρου. ουτε την προθεση του δωρητη που σιγουρα θα εγινε με καλη προθεση.
windmill82 (15-03-15), Δημήτρης104 (14-03-15)
Ισχύει το αυτό και για τα επόμενα (και τελευταία) μοντέλα FA 911/931/951 της σειράς;Βλέποντας φωτό στο ίντερνετ παρατηρώ ότι στο εσωτερικό διαφέρουν αρκετά από τον 950 φερ' ειπείν.Ρωτάω γιατί έχω έναν 911 στο οποίο θέλω να αντικαταστήσω τον τελικό του ενισχυτή.Γενικά οι πλακέτες του 911 είναι <<αραιοκατοικημένες>> και εικάζω ότι με την προσθήκη εξαρτημάτων θα βγαίνουν και τα μεγαλύτερα μοντέλα.
εγω θα ελεγα να ασχοληθεις με αλλη μαρκα για ηχο εκτος απο την φιλιπς. δεν φημιζεται για τα χαι φαι μιχανηματα της.