Πολλή Καλησπέρα σου!
Ζητώ χίλια συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση... Τώρα είδα την ανάρτησή σου...
Κατ' αρχάς πάρε μιά-δύο, ολόκληρες, βαθειές ανάσες (εισπνοές-εκπνοές), και προσπάθησε να χαλαρώσεις, έστω και λίγο.... Απ' όσα γράφεις φαίνεσαι τόσο αγχωμένος, που τα έχεις κάνει ψιλο-σαλάτα....
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από radiotimes Εμφάνιση μηνυμάτων
......καιμενω το βλεπω στις καρτες δικτυου δεν πιανει τιποτα......
Τι εννοείς εδώ;

....Το ανοιξα και εβαλα ενα μικροτερο 3μετρο USB καλωδιο και επαιξε κανονικα.....
Με τι Windows έπαιξε κανονικά;
Τι εννοείς γράφοντας: "Το ανοιξα και εβαλα ενα μικροτερο 3μετρο USB καλωδιο" Γιατί;... Πριν τι καλώδιο χρησιμοποιούσες;

.....Χρειαζεται καποια ρυθμιση στα 8 για να παιξει σωστα????
Δεν ξέρω την άποψη άλλων φίλων-μελών... Ίσως κι εμπειρότερων από εμένα... Προσωπικά, τα Windows 8 δεν τα έχω και σε τρελλή υπόληψη. Βγήκαν σαν βελτίωση των 7 και προάγγελος των 9... Τα οποία 9, στην πορεία βαφτίστηκαν 10, αλλά και που ακόμα και ως 10 είμαστε ακόμα στην ανακοίνωση και στην αναμονή! ....Και όλο παίρνει παράταση η επίσημη παρουσίασή τους και η κυκλοφορία τους στην αγορά....

Οι κατασκευαστές πρόλαβαν (αρκετοί~πολλοί) και έβγαλαν drivers συσκευών, οι οποίοι είτε ενσωματώθηκαν στα Windows 7, είτε κυκλοφόρησαν αυτόνομοι.
Με τα Windows 8 (που έγιναν 9, κι αυτά 10) οι κατασκευαστές δεν έχουν -προφανώς- κάνει τίποτα καθώς το τοπίο, από πλευράς Microsoft, είναι από αμφιλεγόμενο, έως απολύτως θολό.

Πες μας ακριβώς τι θέλεις να κάνεις. Ποιό είναι το -ακριβές- πρόβλημά σου; ....Εδώ είναι Ελλάδα!
Βοήθησέ μας, μήπως μπορέσουμε και βρούμε καμμιά 'πατέντα', ώστε να κάνεις σωστά τη δουλειά σου.