Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stelakis1914 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε εγώ θα σε συμβούλευα να προχωρήσεις μόνος σου χωρίς δισταγμό.

Εγώ επιδιόρθωσα πρόσφατα τα ρουλεμάν στο πλυντήριο μου άνω φόρτωσης που ήταν παρόμοια με το δικό σου.
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ με #2 (εγώ φόρεσα ήδη φόρμες εργασίας για να σε βοηθήσω )
Στέλιο & Πέτρο ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Με τόσο θετική συμπαράσταση δε μπορώ παρά να προχωρήσω

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Το έδρανο που λες το θεωρώ ακριβό , με την λογική αν κατάλαβα καλά εννοεί το έδρανο της 1 πλευράς , η άλλη πλευρά? δεν θέλει? οπότε πας κοντά στο 70αράκι για Χ 2 έδρανα.
Αν και προτείνω να δεις πρώτα , αν μπορείς να αλλάξεις μόνο τα ρουλεμάν και τσιμούχες με τα ίδια έδρανα αν δεν έχουν υποστεί φθορές.
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stelakis1914 Εμφάνιση μηνυμάτων
Βάζω και μια φωτογραφία από το ένα έδρανο που ήταν σε άθλια κατάσταση. Χρειαζόταν απαραίτητα αλλαγή με ένα νέο που αγόρασα κομπλέ. Το δεύτερο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και δεν χρειαζόταν αντικατάσταση.
Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή θεώρησα ότι το κιτ της Siemens "έδρανο + ρουλεμάν + τσιμούχα" πάει πακέτο και δεν το σκέφτηκα και πολύ, αν και έχω διαβάσει σε άλλα θέματα του forum για αγορά ρουλεμάν χωριστά. Επίσης, είδα πως υπάρχει έδρανο και στην άλλη πλευρά αλλά το αγνόησα επιδεικτικά.

Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να λύσω αρχικά το πλυντήριο και να δω τι ανταλλακτικά χρειάζεται, πριν τα αγοράσω. Το προφανές δηλαδή αλλά είχα κολλήσει στο να κάνω όλη τη διαδικασία σε μία μέρα για να αποφύγω την ακαταστασία. Μάλλον υπερβολικά φιλόδοξο για έναν άσχετο!

Θα το λύσω αύριο και βλέπουμε!