Όπως σου είπε και ο diony πέρασε με κόλληση όλες τις επαφές και επισκεύασε και την κυκλωμένη επαφή του ρελέ ,αν δεν έχει πρόβλημα το ρελέ θα λειτουργήσει.![]()
Όπως σου είπε και ο diony πέρασε με κόλληση όλες τις επαφές και επισκεύασε και την κυκλωμένη επαφή του ρελέ ,αν δεν έχει πρόβλημα το ρελέ θα λειτουργήσει.![]()
Η συγκεκριμενη κολληση, καλο θα ειναι να ενισχυθει με ενα κομματακι συρμα τυλιγμενο γυρω αππο τον ακροδεκτη του ρελε πριν γινει η νεα κολληση.
Πρώτα απ' όλα σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις - βοήθεια.
ΣΙΣΚΟ, nyannaco αυτή είναι η κόλληση που και εγώ είχα ήδη εντοπίσει. Θα την καθαρίσω και θα προσπαθήσω να την ξανακολλήσω. Για το σύρμα δεν το είχα σκεφτεί καλή ιδέα μου φαίνεται.
Σε πρώτη φάση δεν σκέφτομαι να αλλάξω όλο το ρελέ. Απ' ότι θυμάμαι το πλήκτρο και το λαμπάκι του διακόπτη λειτουργούσαν κανονικά, αλλά η αντίσταση δεν άναβε. Η κόλληση αυτή είναι αν δεν κάνω λάθος, η είσοδος της φάσης στο ρελέ. Οπότε ποτέ δεν έβγαζε έξοδο.
Diony με πρώτη ευκαιρία θα βγάλω την φωτό της πλακέτας και θα την ανεβάσω.
Μάλιστα ... στην επόμενη ζωή θα αγοράσω πολλούς πυκνωτές και μερικά ρελέ και θα λύσω το οικονομικό πρόβλημα
http://kinseher-shop.de/Ersatzteile/...5-Siemens.html
Μόνο 130 ευρώπουλα "τρέξτε προλάβετε μοναδική ευκαιρία και μόνο για λίγες μέρες"![]()
Πέτρο, το ξέρω πως υπάρχει το ανταλλακτικό. Αλλά η τιμή του είναι αισχρή. Το λιγότερο. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι μπορεί να δικαιολογεί μία τέτοια τιμή. Για την ιστορία, μόλις είπα στην νύφη μου πως μπορεί να φτιάξω τελικά τον διακόπτη η αντίδρασή της ήταν "Γιατιιιιιί; Μια χαρά με βολεύει τώρα. Γιατί να την χαλάσουμε;"
Diony οι φωτογραφίες που ζήτησες, μπας και μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την συνδεσμολογία.
Οι αρίθμηση των ακροδεκτών φαίνεται πάνω στην πλακέτα.
Στην ακριβώς από πάνω φωτό, οι ακροδέκτες είναι (από αριστερά προς τα δεξιά) 4 (διπλός), 4α, 1.
Τώρα φαίνεται. Στα 1 και 4 δέχεται 230V και το 4a είναι η έξοδος (που ενώνεται με το 4).
Δηλαδή είναι: 1) ουδέτερος, 4) φάση, και 4a) έξοδος φάσης.
Είναι τόσο σαφές ε; Δεν μου το εξηγείς λιγάκι να το καταλάβω πως φαίνεται; Μ' αρέσει να καταλαβαίνω και τα πράγματα. Όπως και να χει σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.