Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή μετα απο αλλαγη digitizer σε lenovo (χαλια χρωματα και αναλυση)

καλη χρονια!

πραγματοποιησα μια αλλαγη digitizer σε lenovo a850 με κινεζικο ανταλακτικο του 10€ .ενω εβαλα ταινια διπλης οψης και κολλησε μια χαρα το digitizer στο σασι,το προβλημα που αντιμετωπισε ηταν με το που το ανοιξα ,το digitizer λειτουργουσε μια χαρα αλλα τα χρωματα ηταν σκατα(σαν ειχε πολυ υψηλη φωτεινοτητα σε καποια σημεια και κακη αναλυση) ..αμεσως το ανοιξα καθαρισα καλα τις επαφες που κουμπωνουν στους connectors (και lcd και digitizer) αλλα παλι τα ιδια ..η κυρια σκεψη μου ειναι οτι ο κινεζος μου στειλε μαπα ανταλακτικο (και ας ελεγε στο site του οτι τα εχει ελενξει ενα ενα) ,μια αλλη σκεψη ειναι μηπως εγω ο ιδιος με το ζεστο αερα (στους 130βαθμους και με μικρο airflow εκανα ζημια στην Lcd αν και δε το πιστευω γιατι εχω ξαναλαξει digitizer με τον ιδιο τροπο και ολα λειτουργησαν κομπλε)..η μαλακια ειναι οτι το χω δωσει ηδη το κινητο και δε μπορω να το ξηλωσω να δω αμα φταιει η lcd...καποιος με εμπειρια ας μου πει μια γνωμη ,ευχαριστω..

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

καποια πληροφορια μου λειπει απο οσα λες. αλλαξες ΚΑΙ οθονη; digitizer και οθονη ειναι ενα;

το digitizer δεν εχει καμια σχεση με τα χρωματα. η οθονη ευθυνεται για αναλυση και χρωματα.

130βαθμους για να ξεκολλησεις το παλιο digitizer?!!

προσωπικα ,στην χειροτερη εχω χρησιμοποιησει 70βαθμους, αλλα τις περισσοτερες φορες με πλαστικη ''λεπιδα'' ξεκολλανε πανευκολα με λιγη προσοχη.

μα αυτα που εχεις γραψει, πιστευω πως σου εφυγαν οι 130βαθμοι επανω στην οθονη στα σημεια που λες οτι ειναι χαλια τα χρωματα

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή

ΜΟΝΟ digitizer αλλαξα οχι lcd ...χρησιμοποιησα λεπτη μυτη(τη πιο μικρη) ,130 βαθμους και χαμηλο airflow ..χρησιμοποιησα πλαστικο spudger και το καταφερα να το ξεκολησω αμεσως (με τη βοηθεια του ζεστου αερα)..οκ αρα φταιω εγω.. αυτο ηθελα να ξερω ,τα λαθη πληρωνονται .σε ευχαριστω

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

αν μπορεις και καποια φωτογραφια ανεβασε με την οθονη

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή

φιλε jake ειχες απολυτο δικιο ! πηρα πισω στα χερια μου το κινητο εβαλα το παλιο σπασμενο digitizer και η οθονη ηταν σκατα ,επομενως κατεστρεψα την lcd .αφου ακουσα τις παναγιες δικαιολογημενα παρηγγειλα αλλη lcd ,δυστηχως φωτογραφια δεν εχω να σου δειξω(μολις τωρα διαβασα το μηνυμα σου) ..το θεμα ειναι οτι ο σταθμος που εχω λειτουργει απο 100 βαθμους και πανω ,δηλαδη πρεπει να το βαλω στους 101 για να ξεκινησει να βγαζει αερα ..την επομενη φορα(αν μου ξανατυχει ποτε) να χρησιμοποιησω πιστολακι μαλλιων που δε ξεπερναει τους 70 ? ...περιμενω τη συμβουλη σου ,σε ευχαριστω εκ των προτερων

Μέλος
    Όνομα
    ΣΟΦΙΑΝΟΣ
    Περιοχή
    πυργος

Προεπιλογή

Αν εχεις την καταλληλη γνωση και εμπειρια φιλε Γιωργο δεν χρειαζεται καν ζεστο αερα....η γνωμη μου ειναι αν δεν γνωριζεις σε οτιδηποτε μην κανεις καν την προσπαθεια γιατι χειροτερα το κανεις...
    ναι δυστυχως εσυ κατεστρεψες τον κρυσταλλο και την μεμβρανη με την θερμοκρασια που του εβαλες...λογικο να εχεις ενα τετοιο αποτελεσμα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη qazwsx : 04-01-15 στις 01:56

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

πιστολακι μαλλιων ναι αλλα μην την ζεστανεις τοσο πολυ ωστε να βγαινει μονη της!! θα εχεις φτασει στο σημειο να ζεταθουν και τα τριγυρω υλικα-πλακετες , κατι που δεν θελουμε και δεν υπαρχει λογος.

εγω εχω κατι σαν μαχαιρακι πλαστικα, κανω την αρχη , ξεκολαω δηλαδη ενα σημειο του digitizer και υστερα πολυ αργα το σηκωνω βοηθοντας και το υπολοιπο μερος του να ξεκολλησει.

πολυ σπανια εχει χρειαστει να το ζεστανω

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από qazwsx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν εχεις την καταλληλη γνωση και εμπειρια φιλε Γιωργο δεν χρειαζεται καν ζεστο αερα....η γνωμη μου ειναι αν δεν γνωριζεις σε οτιδηποτε μην κανεις καν την προσπαθεια γιατι χειροτερα το κανεις...
    ναι δυστυχως εσυ κατεστρεψες τον κρυσταλλο και την μεμβρανη με την θερμοκρασια που του εβαλες...λογικο να εχεις ενα τετοιο αποτελεσμα...
    +4000

τα εκανε μανταρα ο χοτ αιρ ..στο εμπαυ για οθονη τωρα ...και μακρια τον αγερα

Παρόμοια Θέματα

1. [Brandt] ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙΑ
    από geaf69 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-14, 19:37
  2. [iPod] ερωτηση για αλλαγη digitizer σε iPad 4
    από nextforbest στο forum iPod/MP3/MP4/Φορητές Συσκευές
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-07-14, 13:57
  3. [Φορητός Η/Υ] Lenovo G575 σβυνει μετα 10 sec
    από JOUN στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 55