Πλυντήριο ρούχων και πιάτων και ηλετρικής κουζίνας "βαριές σε κατανάλωση συσκευές" (εκτός ψυγείο / απορροφητήρα κτλ ) πρέπει να έχουν την δική τους ξεχωριστή γραμμή με την δική τους αποκλειστική και απομονωμένη ασφάλεια.Κλεινω ολες τις αλλες συσκευες που ειναι πανω στην ιδια ασφαλεια
Ακόμη και αν θεωρήσουμε την γραμμή σου (αποκλειστική/ ξεχωριστή γραμμή με 10 άρα ασφάλεια) ήταν πολύ μικρή για την περίπτωση του πλυντήριου πιάτων.
Έπειτα δεν μπορείς να προχωρήσεις στην αλλαγή της ίδιας γραμμής από 10 άρα σε μεγαλύτερη ασφάλεια , γιατί και οι διατομές της γραμμής πρέπει να αντικατασταθούν με μεγαλύτερες . (βάλε την 10 άρα πίσω εκεί που ήταν ) και φρόντισε για το πλυντήριο να φέρεις ξεχωριστή γραμμή (από τον πίνακα ) με την ασφάλεια που προτείνει ο κατασκευαστής της συσκευής.