στον ανω προβολεα δεν εχω ταση στη λαμπα με αποτελεσμα να μην λειτουργει.σας παραθετω φωτο του τροφοδοτικου υψηλης .αν μπορειτε βοηθηστε με![]()
στον ανω προβολεα δεν εχω ταση στη λαμπα με αποτελεσμα να μην λειτουργει.σας παραθετω φωτο του τροφοδοτικου υψηλης .αν μπορειτε βοηθηστε με![]()
το ξερω για τη φωτο .βρηκα τα 2 απο τα 3 optocoupler που εχει καμμενα.υπαρχει και τροπος ομως να το "κοροιδεψεις " βραχυκυκλωνωντας 2 καλωδια για να ξεκινησει η υψηλη ταση,δεν εχω καταλαβει ομως ποια καλωδια απο τα 5 που εχει
επανερχομαι νε νεες φωτο .τα optocoupler δεν τα βρισκω αλλα μετρωντας τα εκτος πλακετας δειχνουν οκ.στη πρωτη φωτο το λευκο εξαρτηματακι που φαινται δεν καταλαβαινω αν ειναι smd πυκνωτης ή ασφαλεια(με ωμομετρηση δειχνει απειρο)![]()
μετα κοπου αλλαξα τα optocoupler αλλα τπτ .καποια βοηθεια;;
απο το τροφοδοτικο προς την πλακετα τι τασεις φευγουν;
οι ηλεκτρολυτικοι στην φωτογραφια , ο ενας γραφει c2 , ο αλλος δεν φαινεται τι γραφει, τους εχεις αλλαξει;
ναι τους εχω αλλαξει ,σε ποια πλακετα εννοεις;αυτη ειναι η πλακετα της υψηλης τασης , για να "ξεκινησει " πρεπει αν παρει εντολη απο το μικρο πλακετακι.