-
χρειάζομαι εναν υδραυλικό για να ξεβουλωσει αγωγό ομβρίων
Καλημέρα στην παρέα.
Οπως γράφω και στον τίτλο, χρειάζομαι εναν υδραυλικό για να ξεβουλωσει αγωγό ομβρίων στην πολυκατοικία που μένω.
Για την ακρίβεια είναι ένας ΠΗΛΙΝΟΣ σωλήνας (ναι, είναι παλιά η πολυκατοικία) μήκους 2 - 3 μέτρων, που οδηγεί τα νερά της βροχής απο την ΥΠΟΓΕΙΑ αυλη της πολυκατοικίας στον κεντρικό αγωγο ομβρίων. Ηδη προσπάθησε ένας υδραυλικός με σερπαντίνα, αλλα δεν τα κατάφερε.
Στην χειρότερη περίπτωση, θα πρέπει να σκαφτεί με κάποιο κομπρεσέρ και να αντικατασταθεί ο παλιός αγωγός με PVC σωλήνα.
Αν υπάρχει κάποιος φίλος στο φόρουμ που μπορεί να κάνει την δουλειά, ασ μου στείλει Π.Μ.
-
-
δοκιμασίες αύρους που κανουν αποφράξεις και καθαρισμούς αποχέτευσης ? έχουν ειδηκα φορτηγά με μεγάλη σερπαντινα που πετάει μέρο με πίεση, αποκλείεται να μην ξεβουλβσει με τέτοιο, ενα πενινταρι παίρνουν,
κάνε ενα σερτσ στο γκουγκλ έχει πολλους
Στάλθηκε από το GT-S6312 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
-
σωτηρη τι σε κανει να νομιζεις οτι θα βρεις απαντηση μεσα σε ενα φορουμ για ηλεκτρονικους στο ερωτημα σου? το προβλημα σου θελει λυση επαγγελματια υδραυλικου η αποφρακτη. τι να σου πουμε? στα ποσα bar πρεπει να ειναι η πιεση για να ξεβουλωσει?
αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν δεν ξεβουλωσει με την λυση που προτεινε ο φιλος παραπανω, τοτε επειδη ειναι πηλινος ο σωληνας το πιο πιθανο ειναι να εχει σπασει απο χτυπημα η καθηζιση χωματος η απο καποια ριζα δεντρου. σε καθε περιπτωση μονο ο εξειδικευμενος επαγγελματιας που εχει τα σωστα οργανα και εξοπλισμο μπορει να δωσει απαντηση στο προβλημα σου.
-
-
Καλησπερα παιδια.
Εβαλα την αγγελια εδω μηπως και υπαρχει καποιος επαγγελματιας στο φορουμ μας ναπαρει αυτος τα χρηματα.
Δεν θελω οδηγιες. Θελω τεχνίτη.
Αν δεν υπαρχει κανενας θα παρω συνεργειο απο τον χρυσο οδηγο....
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης