δεν μασαω εχω εσενα ......εδω δεν εχω ιδεα απο πλακετες και δες που εφτασα ,ευτυχως εχω εργαλεια .......να σε ευχαριστησω για ακομη μια φορα ....αυριο με τα νεοτερα....
δεν μασαω εχω εσενα ......εδω δεν εχω ιδεα απο πλακετες και δες που εφτασα ,ευτυχως εχω εργαλεια .......να σε ευχαριστησω για ακομη μια φορα ....αυριο με τα νεοτερα....
νεοτερα....πηγα σε μαγαζια αλλα αυτο το δυοδακι δεν υπαρχει ....και μου εδωσαν ενα απλο δυοδακι 1.5 Α και ενα αλλο 3Α
και μου λεει να δικιμασω αλλα ειναι ποιο μεγαλα σε μεγεθος αλλα ευτυχως χωρανε...πηγα και σε εναν ακομα τελευταιο και μου λεει οτι αυτα που εδωσαν ειναι οτι νανε ..πρεπει να μαθω τα datasheet thw δυοδου ποσα αμπερ και ποσα ωολτ ειναι ακι αν ειναι γρηγορη η αργη ...οποτε το μονο στοιχειο ειναι οτι γραφει πανω s4 68a πως τα βρισκουμε αυτα?
η μεγαλη λεει IN582 MIC
και η μικρη IN 4007 dc ή qc δεν μπορω να διακρινω καλα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xaris-c : 18-09-14 στις 12:06
Δες κι εδώ μήπως ταιριάζει τίποτα: http://www.s-manuals.com/smd/s4
λοιπον δεν ξερω τι εχεις με τον κοπερφιλτ αλλα δεσ το αν εισαι τιποτα συγγενης ...επεσες διανα ...δεν το πιστευω οτι λειτουργει....ναι εφταιγε αυτη η δυοδος .....δεν ξερω τι προβληματα θα συναντησω απο δω και περα αλλα σαν πλακετα λειτουργει ....δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω ...ειμαι πολυ χαρουμενος ....ευχαριστω και τον φιλο που βοηθησε για το σωστο τυπο δυοδου ....τωρα ξεκινω τελικο μονταρισμα....ολα οκ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xaris-c : 19-09-14 στις 07:38
Δε στα είπα στην τύχη...Απλώς είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και το είχα ψάξει... και έτυχε να πονέσει στο ίδιο σημείο. Ελπίζω οι κεφαλές να είναι εντάξει και να μην έχουν πάρει αέρα. Αν και δεν είναι ακριβές... Καλό μοντάρισμα και καλή επιτυχία...
βιντεο: