παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας,εχω ενα πλυντηριο στεγνωτηριο ariston aqualtis και μου βγαζει σφαλμα 13 μπορω να κανω κατι η να κοιταξω για καινουργιο ειμαι απο επαρχια και ο μαστορας ειναι δισευρετος
παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας,εχω ενα πλυντηριο στεγνωτηριο ariston aqualtis και μου βγαζει σφαλμα 13 μπορω να κανω κατι η να κοιταξω για καινουργιο ειμαι απο επαρχια και ο μαστορας ειναι δισευρετος
αρχικά κοίταξε το βιβλίο με τις οδηγίες χρήσης στα σφάλματα , αν το αναφέρει μήπως και βοηθηθείς
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
αν δε γράφει στο βιβλίο για το συγκεκριμένο alarm κάνε αναζήτηση στο goggle εκεί πολλοί αναφέρουν είτε αδυναμία περιστροφής του ανεμιστήρα – βουλωμένο φίλτρο-κατεστραμμένο αισθητήριο θερμοκρασίας κ.λ.π.
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
το βιβλιο με τις οδηγιες δεν γραφει τπτ για σφαλματα αλλα νομιζω οτι δεν μπορει να βγαλει τα νερα,καθαρησα την αντλια και παλι τα ιδια παταω αντλιση για να βγαλει τα νερα μερικες φορες τα βγαζει εφοσον το ανοιγοκλεισω 5-6 φορες λετε να φταιει η αντλια,παντως τον μαστορα τον περιμενω ακομα
Για ένα θερμίστορ αναφέρουν και κάτι προβληματάκια στον ανεμιστήρα (του χώρου που παράγει τον ζεστό αέρα ) ή μπλοκάρισμα ανεμιστήρα κτλ
http://www.justanswer.com/uk-applian...f13-alarm.html
τελικα παιδια ειναι ο αισθητηρας επανω στο στεγνωτηριο δινω το μοντελο του πλυντηριου και τον κωδικο και δεν μπορουν να μου στειλων αυτον που ταιριαζει αυτη την στιγμη δουλευει με εναν αισθητηρα που τον εχω τοποθετηση εξωτερικα αλλα δεν λειτουργω το στεγνωτηριο.οποιος μπορει να βοηθησει για τον αισθητηρα το πλυντηριο ειναι ARISTON HOTPOINT AQM9D 49 U No 080623110000.ευχαριστω