μιλαμε για διπλη βλαβη λοιπον!!
μιλαμε για διπλη βλαβη λοιπον!!
Πάλι δεν μπορώ να δω την φωτογραφία γιατί? (άλλος την βλέπει?)
Κάτι άλλο η πράσινη φισέτα έχει 8 επαφές όπως φαίνεται στο Link . λογικά (και πιστεύω ) δεν κάηκαν όλα τα καλώδια αλλά το πιθανότερο τα μισά (τα 4) και αυτά θα είναι τα πιο μεσαία έτσι δεν είναι?
Από αυτά που δεν κάηκαν (εννοείται βλέπεις τα χρώματα ) και στην φισέτα. έτσι δεν είναι?
Επομένως έχεις κάπου 4 καλώδια που δεν μπορείς να δεις που ήταν τοποθετημένα πάνω στην φισέτα ... έτσι δεν είναι? (απάντησε λίγο σε αυτά και βλέπουμε)
Πετρο εγω την βλεπω και την ξανανεβαζω
![]()
Ευχαριστώ.Πετρο εγω την βλεπω και την ξανανεβαζω
ΟΟΟΟΟΛΑΑΑ τα καλώδια μπέρδεψες βρε αθεόφοβε ?μήπως να φτιαχτεί το κινητό ή καμιά γέφυρα Ριου - Αντιρριου?
Μην μας πεις ότι δεν έχεις και την καμένη φισέτα τώρα?![]()
Οτι έχει μείνει θα τη βγάλω και θα τη στείλω
Αν τα συνδέσω λάθος θα γίνει καμία έκρηξη?
Η έκρηξη θα είναι ευλογία αν δεν πάθεις κανένα ηλεκτροσόκ .
Είναι δύσκολη υπόθεση με τόσα καλώδια λυμένα . γιατί πρέπει να τα ξεσκαρτάρει κανείς πρώτα π.χ. ποια καλώδια είναι η "παροχή " της φάσης / ποια καλώδια πηγαίνουν στην πάνω κάτω αντίσταση / γκριλ / μοτέρ σούβλας / ανεμιστήρας κτλ
Και όχι μόνο αυτό αλλά πρέπει και να "διαβάσεις " τον επιλογέα διακόπτη ανάλογα σε όποια θέση τι πρέπει να δουλέψει και τι .
Είπες το μοντέλο μέχρις στιγμής (οκ)
Αν μπορέσεις να δώσεις και άλλα στοιχεία serial number S/N ή κάποια στοιχεία της πλακέτας ακόμη (αν και είναι άσχετο το θέμα πλακέτα ) μπορεί αυτά τα στοιχεία να οδηγήσουν σε κάποιο τυχαίο σχεδιάγραμμα από άλλο φόρουμ.
Εγώ ποιον πρέπει να φωνάξω για να μπορέσει να το φτιάξει? Γιατί ήρθε ένας ηλεκτρολόγος και πράμα δεν έκανε.
Το service για τα συγκεκριμένα μοντέλα (Gorenjie / korting/ Zanussi) αυτοί θα έχουν και την υποστήριξη
και εχω θεμα με τις επαφες της του φουρνου της κουζινας korting καηκαν οι ακραδεκτες της φυσας 3 μαζεμενοι
και δε ξερω πως πανε τα καλωδια με τα χρωματα στο διακοπτη διανομεα
model khs689w
serial no 62130111