Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 15 από 15
    Το avatar του χρήστη eleCtroAsxetos
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για εξήγησε μας 1 μοτέρ έχει? Πήγα στην ιστοσελίδα Ε-shop της bosch αλλά δεν βγάζει πληροφορίες για μοντέλο όπως το έγραψες KGN49AI22 μήπως έχει κάποια επέκταση? π.χ.KGN49AI22/01
    Το βλέπω και εγώ να έχει 1 μοτέρ και μου φαίνεται απίστευτο να είναι έτσι ... και αν συνδυάσουμε ότι τραβάει 90W μόνο για τόσα λίτρα ψυγείο θα έχει πολύ πλάκα.
    http://www.bosch-home.gr/%CF%80%CF%8...?source=browse

το ψυγειο ειναι αυτο. το 3ο στη σειρα στους μεγαλους ψυγειοκαταψυκτες στην ιστοσελιδα της bosch
    90 w καιει τωρα που εχει πιασει τις θερμοκρασια του σε συντηρηση και καταψυξη. χθες που ηταν ακομα ζεστο επιανε και 200w+.

Για το ποσα μοτερ εχει δεν ξερω να σου πω. Το θεμα μου ειναι οτι ενω σε συντηρηση και καταψυξη εχει πιασει τις 8ερμοκρασιες του, λειτουργει ακαταπαυστα. Τωρα ανεβασα λιγο τις θερμοκρασιες που εχω ρυθμισει. Το ειχα 5 και -18 και το εβαλα 6 και -15. Να δω αν φιλοτιμηθει να κλεισει ο θερμοστατης του καποια στιγμη

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Λέει "2 κυκλώματα ψύξης" αυτό δεν σημαίνει 2 μοτέρ ανεξάρτητα (γιατί σε άλλο λινκ έλεγε "1 ενιαίο μοτέρ" μήπως είναι με ινβέρτερ? (λέω τώρα αλλά δεν το αναφέρει πουθενά) .. για να μην το αναφέρει .. στην συνέχεια λέει FreshSense "έξυπνοι αισθητήρες αναλαμβάνουν τον έλεγχο ψύξης διασφαλίζοντας σταθερές θερμοκρασίες στο εσωτερικό του ψυγείου" και φαντάζομαι θα έχει τρίοδη βαλβίδα? (δηλαδή βάλανε 1 μοτέρ αντί για 2 ξεχωριστά? ή 1 αλλά μεγαλύτερης ισχύος όπως θα έπρεπε ) και αντί για αυτό βάλανε 1 μοτέρ να "παλεύει" με οδηγό την τρίοδη βαλβίδα και τους σένσορες να σταθεροποιούν ελεγχόμενα και στους 2 θαλάμους την θερμοκρασία? Δεν ξέρω τι να πω ..
    Πάρε την εταιρία τηλέφωνο και πες τους αυτά που σου συμβαίνουν αν τα θεωρούν φυσιολογικά . (δηλαδή το να δουλεύει ακατάπαυστα ενώ έχεις τις επιθυμητές θερμοκρασίες )

Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

Θα παρω τη δευτερα τη bosch ετσι και αλλιως τωρα τι να μου πουνε και αυριο κυριακη. Δεν εχει νοημα να σας ταλαιπωρω. Ελπιζω να αρχισει να ανοιγοκλεινει γιατι δεν αντεχω αλλη μετακομιση ψυγειου, ειναι και 100 κιλα και εχω και τη μεση μου

οπως και να ναι σας ευχαριστω!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από eleCtroAsxetos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα παρω τη δευτερα τη bosch ετσι και αλλιως τωρα τι να μου πουνε και αυριο κυριακη. Δεν εχει νοημα να σας ταλαιπωρω. Ελπιζω να αρχισει να ανοιγοκλεινει γιατι δεν αντεχω αλλη μετακομιση ψυγειου, ειναι και 100 κιλα και εχω και τη μεση μου
    Ελπιζω να αρχισει να ανοιγοκλεινει γιατι δεν αντεχω αλλη μετακομιση ψυγειου,
    Πολύ απαισιόδοξος είσαι! ... δεν ξέρω το συγκεκριμένο μοντέλο με ποια φιλοσοφία το έκαναν , ίσως και να δουλεύει έτσι συνεχόμενα ! (ως φυσιολογικό) και αυτό το λέω με την λογική των 90W .. είναι δυνατόν? για 400 λίτρα ψυγείο?
    Ρώτα να δούμε τι θα σου πουν να πάρουμε μια ιδέα .. στο κάτω κάτω λες ότι είναι καινούριο .. να είσαι καλυμμένος από άποψη εγγύησης.

Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

θα ερθει να το δει τεχνικος της εταιριας γιατι δεν ειναι φυσιολογικη η συμπεριφορα του απο οτι μας ειπαν.
    Συνολικα το ψυγειο 5 μερες εχει κλεισει οχι παραπανω απο 5-6 φορες και οταν το κανει μετα ακουγονται χτυποι ισως γιατι κανει αποψυξη. Λογικο αν δουλευει 12ωρα σερι

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-15, 16:30
  2. [Pitsos] Πάγος σε ΠΙΤΣΟΣ ψυγειοκαταψύκτη
    από GiwrgosTH στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-07-14, 02:11
  3. [Bosch] BOSCH WFL 851 GR/10
    από peter στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-07-13, 13:25