Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 35

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νώντας
    Περιοχή
    Βύρωνας

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefos1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    υπάρχει η πιθανότητα να' χει κολλήσει το ρελέ εκκίνησης
    Οπως αναφέρεις πιο πάνω
    Και τί , ξεκόλλησε μόνο του;;;;;
    Και τώρα τι να περιμένω ;;;;;;;;;;;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νώντας
    Περιοχή
    Βύρωνας

Προεπιλογή

Ξανά πάλι τα ίδια..........

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Εγω θα προτεινα το εξης.Γεφυρωμα του θερμοστατη και ελεγχος να δουμε τι θα γινει.Αν δουλευει το μοτερ για ωρα-ωρες τοτε ουτε ρε εκκινησης ειναι ουτε θερμικο.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νώντας
    Περιοχή
    Βύρωνας

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilimertzani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω θα προτεινα το εξης.Γεφυρωμα του θερμοστατη και ελεγχος να δουμε τι θα γινει.Αν δουλευει το μοτερ για ωρα-ωρες τοτε ουτε ρε εκκινησης ειναι ουτε θερμικο.
    Ευχαριστώ , αλλά να υποθέσω ότι αυτό που αναφέρεται είναι το ίδιο αν πατήσουμε το SUPER ;;;
    Γιατί αυτό το δοκίμασα για ώρες αλλά δεν αλλάζει σε τίποτα την συμπεριφορά του συμπιεστή.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από epatzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ , αλλά να υποθέσω ότι αυτό που αναφέρεται είναι το ίδιο αν πατήσουμε το SUPER ;;;
    Γιατί αυτό το δοκίμασα για ώρες αλλά δεν αλλάζει σε τίποτα την συμπεριφορά του συμπιεστή.
    Τι εννοείς? "δεν αλλάζει σε τίποτα την συμπεριφορά " .... ποια συμπεριφορά σταματάει πάλι αφού δουλέψει για 3-4 λεπτά ? όπως γράφεις στο #1 και #8 ? ή δουλεύει κανονικά με το super (χωρίς προβλήματα) .

Και κάτι άλλο άσχετο ... στο #1 και #8 (που λες δουλεύει 3 - 4 λεπτά .. και μετά σταματάει) είσαι απόλυτα βέβαιος ότι σταματάει το ίδιο μοτέρ της κατάψυξης? .. γιατί αν έχεις αναμμένο και της συντήρησης το μοτέρ . ίσως άκουσες το άλλο μοτέρ να σταματά ... οπότε μας παραπλανάς και γίνεται της ....

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νώντας
    Περιοχή
    Βύρωνας

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι εννοείς? "δεν αλλάζει σε τίποτα την συμπεριφορά " .... ποια συμπεριφορά σταματάει πάλι αφού δουλέψει για 3-4 λεπτά ? όπως γράφεις στο #1 και #8 ? ή δουλεύει κανονικά με το super (χωρίς προβλήματα) .

Και κάτι άλλο άσχετο ... στο #1 και #8 (που λες δουλεύει 3 - 4 λεπτά .. και μετά σταματάει) είσαι απόλυτα βέβαιος ότι σταματάει το ίδιο μοτέρ της κατάψυξης? .. γιατί αν έχεις αναμμένο και της συντήρησης το μοτέρ . ίσως άκουσες το άλλο μοτέρ να σταματά ... οπότε μας παραπλανάς και γίνεται της ....
    Εννοείται όπως στο #1 και #8.
    Είμαι απόλυτα βέβαιος για αυτό που γράφω.
    Μιλάω για το μοτέρ της κατάψυξης.
    Σήμερα ήρθε τεχνικός (2ος) , άλλαξε ρελέ εκκίνησης - θερμικό αλλά τίποτα το μόνο που έγινε ήταν να δουλέψει κανένα τέταρτο παραπάνω και μετα πάλι τα ίδια .
    Η διάγνωση ήταν ότι τα έχει ψιλοπαίξει ο συμπιεστής , και θερμαίνεται πάρα πολύ , και έτσι όσο αντέξει .
    Τώρα που γράφω δουλεύει απο τις 16:00 συνεχόμενα...........

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Νώντα θέλεις την βοήθεια των μελών αλλά δεν δέχεσαι τις απαντήσεις τους γιατι έχεις την δική σου άποψη πιό ισχυρή
    Δηλ αυτό που λες ναι ισχύει και τα ηλεκτρονικά του ψυγείου παρακάμπτουν τους σένσορες και δίνουν ρεύμα για κάποιο χρόνο στον σιμπιεστή
    ...αλλά ο συμπιεστής έχει ένα τοπικό εκκινητή που παρότι δέχεται ρεύμα μπορεί να δουδεύει μπορεί και όχι (μπορεί να έχει σκόνες ή να έχουν καρβουνάσει οι επαφές του αν έχει εκκινητή με πηνίο ή ο πυκνωτής να είναι προβληματικός αν έχει πυκνωτή)
    αυτό ελέγχθηκε;

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σήμερα ήρθε τεχνικός (2ος) , άλλαξε ρελέ εκκίνησης - θερμικό αλλά τίποτα το μόνο που έγινε ήταν να δουλέψει κανένα τέταρτο παραπάνω και μετα πάλι τα ίδια .
    γιατί δεν μέτρησε αν έχει τάση στα άκρα της τοφοδοσίας του όταν έκανε τα ίδια και σταμάτησε;

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από UV. Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατί δεν μέτρησε αν έχει τάση στα άκρα της τοφοδοσίας του όταν έκανε τα ίδια και σταμάτησε;
    Έεεεετσιιιι .... αυτό πρέπει να γίνει .. (έκοψε? το μοτέρ?) έλεγχος ΓΙΑΤΙ έκοψε (από πού? ... τάση έχουμε προς το μοτέρ? κτλ)

Μια ερώτηση ακόμα . (σταματά μετά από 3-4 λεπτά) και μετά από 1 τέταρτο ξαναπαίρνει? ή μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα?
    Μέτρα την τάση είναι 220V τουλάχιστον? (έστω από την μπρίζα όπου τροφοδοτείται το ψυγείο)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νώντας
    Περιοχή
    Βύρωνας

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έεεεετσιιιι .... αυτό πρέπει να γίνει .. (έκοψε? το μοτέρ?) έλεγχος ΓΙΑΤΙ έκοψε (από πού? ... τάση έχουμε προς το μοτέρ? κτλ)

Μια ερώτηση ακόμα . (σταματά μετά από 3-4 λεπτά) και μετά από 1 τέταρτο ξαναπαίρνει? ή μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα?
    Μέτρα την τάση είναι 220V τουλάχιστον? (έστω από την μπρίζα όπου τροφοδοτείται το ψυγείο)
    Φίλοι μου , ο άνθρωπος έκατσε περίπου 1 ώρα+ στο σημείο.
    εγώ δεν ήμουν παρών αλλά η σύζηγος χαρακτηριστικά μου ανέφερε ότι δοκίμασε τα πάντα........παιδεύτηκε πολύ , και φαντάζομαι ότι όλα αυτά τα έκανε....
    Και εγώ να ήμουν , σιγά μην καθόμουνα πάνω απο το κεφάλι του ανθρώπου , και να το παίζω εξυπνάκιας........αφού τεχνικός δεν είμαι.
    Σε ότι αφορά το κόψιμο του μοτέρ , ξαναπαίρνει μετά απο ένα τέταρτο περίπου , και ο τεχνικός είπε οτι ζεσταίνεται πάρα πολύ και κόβει , αλλά όχι πάντα , και εδω είναι το τρελό....
    Άλλαξε και ρελέ εκκίνησης -θερμικό αλλά τα ίδια .

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-05-14, 23:08
  2. πάγος και νερά στην κατάψυξη ψυγείου ΜAYTAG
    από Γαληνίτης στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-14, 15:29
  3. Πρόβλημα με κατάψυξη sharp
    από tsakaritas στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-01-14, 08:11