δεν προκειται για επιθεση. δεν γνωριζομαστε, δεν σας ξερω.
το οτι δεν το εχουν ολοι οι ανθρωποι με την ορθογραφια ειναι δεκτο και δεν το κοροιδευω. δεν ειναι δεκτο και κοροιδευω ομως απο την αλλη πλευρα τον επαγγελματια που κανει επενδυσεις και δινει δεξια και αριστερα χρηματα με το τσουβαλι και βαζει ταμπελα πανω απο μαγαζι του ανορθογραφα γραμμενη και λεει "δεν πειραζει, ολοι κανουμε λαθη". οχι φιλε μου, σε αυτην την περιπτωση δεν κανεις λαθη. απαγορευονται τα λαθη. εσυ θα εμπαινες στο παντοπωλειο μου αν το εγραφα στην επιγραφη εξω απο αυτο ως εξης: "παντωποληω η αφθωνηα"; εγω φιλε μου οχι μονο δεν θα εμπαινα να αγορασω κατι ανεξαρτητα απο το αν ειχε τα καλυτερα προιοντα, αλλα θα το κοροιδευα κι ολας.
αν καποιος ερχονταν πριν απο 30 χρονια και μου ελεγε οτι δεν εχει τροπο να ελενξει την ορθογραφια του ισως και να τον πιστευα. σημερα ομως ολιοι εχουν εναν υπολογιστη, ενα word, το google. ε φιλε μου τι εταιρεια θελεις να ανοιξεις αν δεν χειριζεσαι αυτα τα τοσο απλοικα πραγματα για τον κοσμο των υπολογιστων, που τα χειριζεται με ανεση ενα παιδακι των πρωτων ταξεων του δημοτικου; τι επισκευη θα κανεις αν πας να κοψεις ενα τιμολογιο η μια αποδειξη και εισαι ανορθογραφος σε κοινες λεξεις;
συμβουλη μου ειναι η εξης. πηγαινε δημοτικο και μαθε στοιχειωδως ορθογραφια και συνταξη της ελληνικης γραμματικης. ολα τα αλλα περι επιθεσης ειναι αστεια. οσο γνωριζα τον αλλο φιλο που εξαφανιστηκε, αλλο τοσο γνωριζω και εσενα.
καλο βραδη και καλη γνωση.