Γεια σας παιδιά
Μετά απο κεραυνό η οθόνη παρουσιάζει χρώματα οριζόντια και στο πλάι ,όπως φαίνεται και στις φώτο....Αν και το πρόβλημα δε φαίνεται τόσο καλά στις φωτογραφίες.Δεν εχω απομαγνητιστή....Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ...Ευχαριστώ![]()
Γεια σας παιδιά
Μετά απο κεραυνό η οθόνη παρουσιάζει χρώματα οριζόντια και στο πλάι ,όπως φαίνεται και στις φώτο....Αν και το πρόβλημα δε φαίνεται τόσο καλά στις φωτογραφίες.Δεν εχω απομαγνητιστή....Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ...Ευχαριστώ![]()
Κλείσε την τηλεόραση από τον γενικό διακόπτη power on/off που είναι μπροστά (προσοχή δεν εννοώ να την αφήσεις standby) , άφησε την για μισή - μία ώρα κλειστή και άναψέ την πάλι.
Αν το εσωτερικό κύκλωμα του απομαγνητιστή είναι εντάξει, λογικά θα κάνει την δουλειά του και θα απομαγνητίσει την οθόνη.
το έχω κάνει φίλε μου αυτό...Τώρα μήπως παίζει ρόλο το ptc και θέλει αλλαγή;Αν είναι αυτό και δεν εχω ανταλλακτικό...Υπάρχει καμια λύση με καμιά πατέντα;; Ευχαριστώ.
Μάλλον δεν έχεις βάλει στην σωστή κατηγορία το θέμα σου, επειδή μιλάμε για τηλεόραση και όχι για οθόνη Υ/Η.
Αν είναι απαραίτητο ας το αλλάξει κάποιος διαχειριστής.
Στο θέμα σου τώρα .Αν είναι χαλασμένο το ptc δεν θα μπορεί να κάνει μόνη της απομαγνήτιση. Οπότε θα πρέπει να το αλλάξει αν θέλεις να λειτουργεί ο απομαγνητιστής της τηλεόρασης (πιθανόν να σου χρειαστεί και στο μέλλον).
Έχεις κολλητήρι τύπου πιστόλι (όπως τα παλιά π.χ. σαν αυτό : http://www.stavrianos-dw.gr/m.produc...ducts_id=11737).
Αν έχεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό.
Φίλε έχει δίκιο ...χίλια συγνώμη απο κεκτημένη ταχύτητα επειδή είχα ανοιξει θέμα για οθόνες Η/Υ το έβαλα πάλι εκεί...Όχι πιστόλι δεν εχω....Μόνο σταθμό...Έχω ακουσει ότι με το πιστόλι κάτι γινετε.....Αλλα μαλλον θα ψαξω για το κύκλωμα απομαγνητισης.
Δοκίμασε και με μετ/τή.
vp74 (26-05-14)