Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Λευτέρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Να, γιαυτό αγαπάω αυτό το forum και τα βάζω με τον εαυτό μου, που δεν μπαίνω τακτικά... Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες Σάκη και σε ευχαριστώ πολύ !!!

Από μικρός μου άρεσαν οι επισκευές και τα ηλεκτρονικά, αυτός ήταν και ο λόγος που τελείωσα μια σχολή και έχω κάποιες βασικές γνώσεις. Αν και στην συνέχεια με κέρδισαν οι Η/Υ και ο προγραμματισμός, πάντα όταν πέφτει στα χέρια μου κάτι και συνήθως από συγγενείς και φίλους, προσπαθώ να το φτιάξω.

Την συγκεκριμένη CDιέρα θέλω να την φτιάξω, γιατί είναι από αμερικάνικο jukebox του ξαδέρφου μου. Του έφτιαξα το στερεοφωνικό του πριν ένα μήνα, με βοήθεια πάλι από αυτό το forum και πριν προλάβει να μου πεί για το jukebox, το είχα φορτώσει στο αμάξι!

ΟΚ και για να επιστρέψω στο θέμα, θα προσπαθήσα να κάνω κάποιες μετρήσεις στην κεντρική πλακέτα, δύσκολα φυσικά γιατί δεν υπάρχει manual και θα πάμε στην συνέχεια σε αγορά κεφαλής και βλέπουμε...

Μέλος
    Όνομα
    Λευτέρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Λοιπόν βρήκα μόνο την κεφαλή (KSS213C), χωρίς τον μηχανισμό αλλά σε καλή τιμή και κόντα μου, αλλά καθώς σκεφτόμουν όλη την λειτουργία της CDιέρας, έχω κάποιες απορίες ακόμα, πριν την αγοράς της!

Ξεκινάει το συρτάρι και μπαίνει μέσα, στην οθόνη εμφανίζεται το LOAD και ας υποθέσουμε ότι η κεφαλή είναι καμμένη, είναι αρκετό αυτό το σενάριο ώστε να κολλάει όλο το σύστημα, γιατί όπως έγραψα και στο πρώτο μήνυμα, δεν δέχεται καμία εντολή από εκεί και πέρα;

Μήπως ο συγχρονισμός που έκανα στο συρτάρι δεν είναι σωστός και δεν δίνει ποτέ εντολή στην κεφαλή να διαβάσει; Στην καλωδιοταινία που πάει στην κεφαλή, υπάρχει κάποια τάση αναφοράς που μπορώ να μετρήσω;

Παρόμοια Θέματα

1. [Εκτυπωτής] laser εκτυπωτης
    από Georggg στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-11-13, 20:13
  2. [Sony PS3] Έλεγχος κεφαλής laser PS3
    από toni31 στο forum Παιχνιδομηχανή
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-07-12, 09:42
  3. Κεφαλή Laser για PS2
    από MHTSOS στο forum Παιχνιδομηχανή
    Απαντήσεις: 11