Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ρίτα
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή Έσπασαν τα ρουλεμάν στο πλυντήριο ρούχων BRANDT (μοντέλο 20ετίας-άνοιγμα από πάνω)

Γειά σας! Το πλυντηριάκι μου που πολύ το αγαπώ και δε θα 'θελα να το αποχωριστώ, "πέταξε" τα ρουλεμάν του κάδου και συνεχίζω να το δουλεύω χωρίς να στίβει όμως, για να μη μου εξφενδονιστεί! Ο μάστορας που ήρθε, είπε ότι ίσως επισκευάζεται αλλά δε γνωρίζει αν αξίζει το κόστος του για €200. Εγώ θα ήθελα να το φτιάξω αλλά τώρα σταμάτησε να γυρνάει εντελώς ο κάδος και επίσης δεν τραβάει κανονική ποσότητα νερού.

Να το πετάξω ή πιστεύεται ότι μπορεί να ξανά δουλέψει;

Υ.Γ. Ο λόγος που δε θέλω να αγοράσω καινούργιο (εκτός του κόστους) είναι ότι έχω ακούσει τα χειρότερα για τα οικολογικά μοντέλα-κλάσης Α++++
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gRooV : 16-03-14 στις 10:24

Προεπιλογή

Φτιαξτο αλλά βρες φτηνότερο μάστορα. Τι έχεις ακούσει για τα κλάσης Α++++?
    Γιατί εγώ 29 χρόνια τεχνικός δεν έχω ακούσει τίποτα!

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Αυτά που έχεις ακούσει είναι μπούρδες.
    Είσαι εξαιρετικά τυχερή που πήγε 20 χρόνια, είναι από τα πιο ζημιάρικα πλυντήρια. Ακόμη κι αν φτιαχτεί τώρα, στατιστικά πολύ σύντομα θα σου βγάλει και άλλη βλάβη, 20 ετών δεν το λες και καινούργιο. Γι'αυτό δεν αξίζει να δώσεις ούτε πέντε ευρώ για να το επισκευάσεις. Μετά βαϊων και κλάδων εκεί που ανήκει (στα παλιοσίδερα), και πάρε ένα καινούργιο να ησυχάσεις για κάποια χρόνια, και να κάνεις και τη δουλειά σου καλύτερα και οικονομικότερα (και ησυχότερα). Και φυσικά, άλλη μάρκα!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ρίτα
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Για τα πλυντήρια ενεργειακής κλάσης Α και πάνω, μου είπε μάστορας ότι χαλάνε πάρα πολύ γρήγορα και από φίλες που έχουν αγοράσει ήδη, έχουν παράπονα ότι δεν "τραβάνε" πολύ νερό (για οικονομία) με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ξανά πλένουν τα ρούχα για να καθαρίσουν.

Nyannaco, για τα brandt λένε ότι είναι από τα καλύτερα στα πλυντήρια με την πόρτα από πάνω (μιάς και είναι η πρώτη εταιρεία που τα ξεκίνησε).

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από danel Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τα πλυντήρια ενεργειακής κλάσης Α και πάνω, μου είπε μάστορας ότι χαλάνε πάρα πολύ γρήγορα...
    Μήπως αναφερόταν στογεγονός ότι τα καινούργια πλυντήρια (που συμπτωματικά είναι κλάσης Α και πάνω), χαλάνε πιο γρήγορα απ'ότι τα παλιά; Είναι φτιαγμένμα για να ζήσουν π.χ. 10 χρόνια, και όχι 20-30; Αυτό ισχύει λίγο-πολύ για όλες τις συσκευές τα τελευταία χρόνια, σαν γενικότερη τάση της αγοράς. Ας συνυπολογίσουμε όμως και το γεγονός ότι πλέον οι συσκευές είναι και πολύ φτηνότερες απ΄ότι ήταν πριν 20 χρόνια, οπότε λίγο-πολύ στα ίδια ερχόμαστε, και αλλάζουμε ακολουθώντας και την τεχνολογία πιο συχνά. Δεν είναι απαραίτητα κακό, εγώ το βλέπω θετικά.
    (πάντως το δικό μου πλυντήριο στα 8-9 χρόνια είναι σαν καινούγιο).
    Επίσης, πονηρά σκεπτόμενος, το μάστορα δεν τον συμφέρει να παίρνουμε καινούργιες συσκευές!

και από φίλες που έχουν αγοράσει ήδη, έχουν παράπονα ότι δεν "τραβάνε" πολύ νερό (για οικονομία) με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ξανά πλένουν τα ρούχα για να καθαρίσουν.
    Κι εδώ υπάρχει δόση αλήθειας (όσον αφορά την ποσότητα του νερού), αλλά υπάρχει και ο αντίλογος: με σωστή φόρτωση (όχι υπερφόρτωση) μια χαρά πλένονται τα ρούχα. Τώρα αν περιμένει κάποιος να το στουμπώσει με πολύ βρώμικα ρούχα, και να βάλει και οικονομικό πρόγραμμα ή χαμηλότερη θερμοκρασία για οικονομία, και να τα βγάλει πεντακάθαρα, θα απογοητευτεί.

Nyannaco, για τα brandt λένε ότι είναι από τα καλύτερα στα πλυντήρια με την πόρτα από πάνω (μιάς και είναι η πρώτη εταιρεία που τα ξεκίνησε).
    Δεν το λένε όλοι
    Μόνο εδώ μέσα αν δεις πόσα προβλήματα αναφέρονται για Brandt, θα διαπιστώσεις ότι είναι σαφώς δυσανάλογα περισσότερα από το μερίδιο αγοράς που έχουν.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ρίτα
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Τελικά αποφάσισα να αγοράσω καινούργιο αλλά θα ήθελα μία γνώμη για προτεινόμενες ΜΑΡΚΕΣ, ως προς τις εξής προϋποθέσεις:

-Πόρτα από πάνω (αναγκαστικά λόγω χώρου)
    -6ΚΙΛΟ και πάνω
    -Ενεργειακή κλάση/μέχρι Α (για τους λόγους που προανέφερα)
    -Κόστος 500€ περίπου
    -Προέλευση ΕΥΡΩΠΗ

Προσανατολίζομαι σε Whirlpool, Brandt, Indesit, κάτι άλλο????

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Πάρε εμπρόσθιας φόρτωσης ... και έρχομαι εγώ να σου κοντύνω την μπανιέρα δωρεάν ! ... Τα άνω φόρτωσης κάνουν μόνο για γλάστρες

8. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Κυριακίδης για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

αλπινιστης (18-03-14)

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Πέτρο τείνω να συμφωνήσω μαζί σου για τα άνω φόρτωσης, αλλά διαισθητικά περισσότερο. Εσύ που έχεις την εμπειρία λογικά έχεις συγκεκριμένους λόγους που το λες, ποιοί είναι αυτοί;

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

1) Είναι λίγο ποιο ακριβά τα άνω φόρτωσης από τα εμπρός φόρτωσης?
    2) Έχουν ποιο ακριβό σέρβις?
    3) Σε παρόμοια κατηγορία (κιλά) στα εμπρόσθιας φόρτωσης μπορείς να βάλεις και κουβέρτα?

Δεν "πάει " με λίγα λόγια .. μου θυμίζει εκείνο το Smart αυτοκίνητο (εξίσου ακριβό με ένα μεγάλο αυτοκίνητο .... αλλά μόνο για 2 άτομα) !

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ρίτα
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μάλιστα, τόσο χάλια δηλαδή. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...δύσκολη απόφαση πρέπει να πάρω.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Brandt] Αλλαγή Υποδοχέα Ρουλεμάν Πλυντηρίου Ρούχων
    από παρις στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-14, 22:57
  2. [Άλλη] Πλυντήριο άνω φόρτωσης Brandt
    από Ioanna Sideri στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-02-13, 22:32
  3. [Brandt] πλυντήριο Ρούχων Brandt WM601 δεν γυρνάει ο κάδος
    από SDrikos στο forum Πλυντήριο