Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
Βαγγέλη δεν σε πιάνω απο τα μούτρα απλώς να καταλάβεις οτι αυτά που κάνουν είναι πείραματα που τα περισσότερα δεν δουλεύουν για πολύ στην περιπτωση μας εδώ το κόλπο με την αντίσταση είναι τρόπος επισκευής απο την εταιρεία αλλά δεν το κάνουν σωστά θελει και κάτι άλλο για να δουλέψει
προσπαθούμε να τους βοηθάμε όλους αλλά αν δεν γνωρίζουν τα βασικά εκει δεν υπάρχει ο χρόνος να εξηγήσεις μπορεί ακόμη και να σκοτωθεί απο τάση μόνο και μόνο γιατί νομίζει οτι μπορεί να το φτιάξει και είναι λάθος αυτό δεν είμαι κυκλοθυμικός και αφού γουστάρεις τα ηλεκτρονικά εγώ θα σε βοηθήσω σε οτι χρειαστείς
Αυτό που έγραψες ειλικρινά με ικανοποιεί πλήρως και έχω καταλάβει γιατί δεν δίνεις παραπάνω πληροφορίες. Εγώ είχα και 2 ίδιες και ευτυχώς μπορούσα να κάνω τράμπα την mainboard και να καταλήξω στο τροφοδοτικό. Αν δεν είχα θα έκανα το κόλπο με την αντίσταση αλλά ευτυχώς δεν το δοκίμασα και στις 2. Όταν το δοκίμασα μου δημιούργησε πρόβλημα με το πράσινο led (αναβόσβηνε και μετά που την άνοιξα άκουγα και διακοπτόμενο θόρυβο σαν κάτι να μην μπορούσε να ξεκινήσει). Αν ήμουν πιο προσεκτικός θα μπορούσα να το δοκιμάσω με το pin στον αέρα πριν του δώσω τα volts, αν και δεν ξέρω αν και αυτό θα βοηθούσε.