Δεν είμαι σίγουρος αλλά επειδή το είχα διαβάσει για ασφάλειες και δεν ήταν στην είσοδο ρεύματος , αλλά σε μια περίεργη υποδοχή στο καντράν (από έξω) τώρα δεν ξέρω για το μοντέλο σου (απλά το λέω έτσι για αποφυγή ταλαιπωρίας). έπειτα δεν θεωρώ τυχαίο να συμβεί σε όλα τα μάτια . άρα κάτι γενικευμένο.
Στα 2 μπλε βελάκια ? λες μετράς 220 βολτ ? ... απορώ γιατί εννοείται εκεί είναι μονόπολη επαφή (π.χ. κόβει μόνο φάση και στις 2 επαφές φισάκια) .. είναι πράγματι δίπολη επαφή?Εδώ φαίνεται η πλακέτα με τα ρελέ στα σημεία που είναι τα μπλε βελάκια είναι η είσοδος από τα ρελέ και εκεί μετρώντας έχω 230V.
Αν μπορείς βγάλε κοντινές το τσιπάκι και την πλακέτα από την κάτω πλευρά στο ίδιο σημείο, και ένα ρελέ. Ενδιαφέρει να μπορούμε και να διαβάσουμε τί γράφουν επάνω τους.
Λοιπόν μετά από καιρό ήρθε από την miele, πάτησε τα κουμπιά με κάποια σειρά και ξεκλείδωσε,κλείδωσε μου λέει γιατί πατήθηκε ο συνδυασμός κάποιον κουμπιών.Κουφάθηκα!!!Το θέμα είναι ότι όταν τα έκανε αυτά εγώ έλειπα τον πρόλαβα στο αυτοκίνητο και δεν είδα τον συνδυασμό που πάτησε για να τον ξέρω.
Γιατί να υπάρχει τέτοιος συνδυασμός όμως δεν μπορώ να καταλάβω....
Εχω αποροφητήρα της Miele και με συνδυασμό πλήκτρων κάνει ενα σωρό διαφορετικά πράγματα ο αποροφητήρας οπότε δεν μου φαίνεται παράξενο αυτό που σου συνέβη. Απλά αν πληρώθηκε ο τεχνικός έπρεπε να σου δείξει πως κλειδώνει και πως ξεκλειδώνει. Οχι τίποτε άλλο να μάθουμε κι εμείς.
Όπως λέει και ο Τράγκας ... γερμανική "κατεχόμενη ζώνη " και στις οικιακές συσκευές τώρα !!