Ο υπολογιστής (core2duo E6300, msi PT890 neo-v, RAM TWINMOS DDRII 2 X1GB PC2-4200 1,8V ) έβγαζε μπλέ οθόνες μέχρι που εντός εγγύησης πήγε για επισκευή. Αλλάχτηκαν: δίσκος-μνήμη και μετά από ελάχιστη χρήση (οικιακή γραφείου) ξανά τα ίδια και παροπλίστηκε. Χθες τον ξέθαψα και σκεπτόμενος να τον αναβαθμίσω τον άφησα να κάνει backup (73GB) όλο το βράδυ μιας και αργούσε απελπιστικά με εμφανιζόμενο υπολειπόμενο χρόνο από 16 ώρες μέχρι 3 ημέρες! (σε εξωτερικό σκληρό των 3Τ). Το πρωΐ τον βρήκα με μπλέ οθόνη. Ο έλεγχος έδειξε τις μνήμες οκ! Μετά από λίγο ο Η/Υ κόλλησε και στις επανεκκινήσεις σφυρίζει πλέον σταθερά διακεκομμένα ασταμάτητα. Σε κάποιο site λέει πως το Awards-Phoenix BIOS (του εν λόγω...) σφυρίζει έτσι όταν έχει θέμα μνήμης.
Πως εγώ μπορώ να είμαι σίγουρος για τις μνήμες ώστε να μην πάω να αγοράσω άλλες αν το πρόβλημα (όπως υποψιάζομαι λόγω της διαχρονικότητας) είναι το Μ/Β?
Και οι 3 ανεμιστήρες (τροφοδοτικού, επεξεργαστή, κουτιού) δουλεύουν κανονικά, η M/B λένε πως είναι οκ αφού τερματίζει τον Η/Υ με κρατημένο το πλήκτρο on/off, η κάρτα γραφικών (nvidia 7100gs) δεν ξέρω.
Εννοείται πως δεν μπαίνει ούτε στο BIOS.
Λέτε να κρατήσω μόνο το κουτί;