Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 36

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη geostrom
    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

Τώρα εσύ νομίζεις ότι μίλησες με ηλεκτρονικό ε , τη να πω για την κατάντια μας , να σου πω ιστορία με μια απο της μεγαλύτερες εταιριες που ζητάς ενα ποτενσιομετρο και περιμένεις 4 μήνες για να έρθει αλλα πριν αγοράσεις το προϊόν σου υποσχόταν ότι υπαρχουν τα πάντα σε ανταλλακτικα , να ερχεται ο πελάτης και να σου λέει καηκε το γουφερ σε ενα απο τα 4 ηχεια και να σου λεει η εταιρεια δεν βγαίνει πια , και τη θα τα κάνει ρε τα ηχεια ο πελάτης που οταν τα αγόραζα απο εσένα μου υποσχόσουν λαγούς με πετραχήλια , δεν ασχολούμαι πια μαζί τους ψωνίζω απο έξω και τα προϊόντα και τα ανταλλακτικα μου τα έχω στην πόρτα μου σε 5 εργάσιμες , ο Γερμανος σου δίνει με το προϊόν και εγγύηση ανταλλακτικων ο Έλληνας εγγύηση ταλαιπωρίας και ημι επαγγελματισμου με ανύπαρκτα service και δήθεν τεχνογνωσία απο άτομα οπος αυτο που περιγράφει ο Σακης , γιατι ποιος τεχνικός με γνώσεις πραγματικές θα κάτσει εξαλλου με γελιο μισθό και καθήκοντα <<τα κάνω ολα και με λένε λολα >>.

Μέλος
    Όνομα
    Αλέξης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σωτηριο το Internet Γιωργο. Επικοινωνεις αμεσα με υπευθυνους και αφηνεις στην ακρη τους ...Γροθους !!! Γεια σου Κρητη με τους λεβεντες σου!

Παρόμοια Θέματα

1. AEG ΣΚΟΥΠΑ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ
    από SIRAP στο forum Σκούπες & Σκουπάκια
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-12-13, 12:25

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία