Σαφώς και να πληρώσω για τον κόπο-επίσκεψη και την τεχνογνωσία, αλλά από την στιγμή που το κλιματιστικό δούλευε, δεν ήταν εντελώς νεκρό, μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι καήκανε όλοι πια οι πυκνωτές και είχε τόση πολύ δουλειά αυτή η επισκευή.
Η επίσκεψη του τεχνικού είχε διάρκεια 30 λεπτών το πολύ. Αρχικά άνοιξε την εξωτερική μονάδα και έκανε μετρήσεις και μετά κατέληξε ότι το πρόβλημα ξεκινάει απο την εσωτερική πλακέτα. Την αφαίρεσε και την πήρε μαζί του. Δεν πήρε καν ένα τηλ μέχρι χθες που του τηλεφώνησα εγώ για να μάθω τι έγινε.
Το κλιματιστικό είναι Samsung 18άρι και δεν είναι inverter αν αυτό έχει σημασία.
Και εμένα μου φαίνονται ύποπτα τα 20 που ζήτησε για την δουλειά του ο ψυκτικός, γιατί όταν του είπα ότι είναι πάρα πολλά τα χρήματα που ζητάει, μου απάντησε..." μα είναι πολλά τα 20 ευρώ που θα σου πάρω;;;" για τα υπόλοιπα 120 κανένας λόγος, σα να μιλάμε για στραγάλια.
Ναι είμαι δύσκολα οικονομικά, αλλά πάντα είμαι Κυρία και πληρώνω το ποσό που μου ζητάει κάθε τεχνικός που έχω χρειαστεί στην ζωή μου, χωρίς κανένα παζάρι ποτέ μου.
Εδώ όμως είναι όλα ύποπτα και ακριβώς επειδή δεν έχω τις γνώσεις για να κρίνω αν κάποιος πάει να αισχροκερδήσει εις βάρος μου, άνοιξα αυτό το θέμα για να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει, ώστε να μην τον αδικήσω τον άνθρωπο...να μην είμαι απόλυτη.
Βλέπω όμως πως οι περισσότεροι συμφωνείτε πως τα χρήματα που ζητάει είναι πολλά.