Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΗΧΟΣ

Σας χαιρετώ όλους και σας εύχομαι καλές γιορτές.Είναι η πρώτη μου φορά που επικοινωνώ με την παρέα και ζητώ συγγνώνη εάν κάτι δεν κανω όπως πρέπει. Λοιπόν παιδιά έχω μία LG 32LC56 . Της άλλαξα τρείς πυκνωτές που ήταν φουσκωμμένοι και για επτά λεπτά λειτουργεί κανονικά ( με ήχο μόνο στο δεξιό ηχείο ) μετά χάνεται η εικόνα και μου μένει μόνο ο ήχος μόνο από το ένα ηχείο. Στην εξαγωγή των πυκνωτών ίσως έχω κάνει ζημιά γιατί με πολύ δυσκολία κατάφερα να κάνω στην συνέχεια την νέα κόλληση. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μέλος
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

Aν μπορεις βαλε μια φωτο να δουμε εαν εγινε ζημια καπου.Επισης θελουν αλλαγη ολοι οι πυκνωτες ,γιατι μπορει να μην ειναι φουσκωμενοι αλλα να εχουν προβλημα

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

CIMG6794.jpgCIMG6799.jpgCIMG6794.jpgCIMG6792.jpgΓρηγόρη συγγνώμη αλλά δεν μπόρεσα νωρίτερα να βγάλω φωτογραφίες . Αύριο θα προσπαθήσω να αλλάξω και τους υπόλοιπους πυκνωτές μήπως και έχουμε επιτυχία στην προσπάθεια, ευχαριστώ για την βοήθεια.

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλό θα ήταν να ανεβάσεις και μερικές φωτογραφίες από την άλλη πλευρά της πλακέτας (με τις κολλήσεις), αφού από ότι γράφεις αν έχω καταλάβει σωστά, ανησυχείς μήπως εκεί έχεις κάνει κάποια ζημιά.

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Καλησπέρα παιδειά να είστε καλά. Λοιπόν έχω αλλάξει 10 πυκνωτές αλλά το πρόβλημα παραμένει άν και μία φορά μου λειτούργησε άψογα για δύο ώρες περίπου. Ελπίζω αύριο να βρώ τα υπόλοιπα πυκνωτάκια να τα αλλάξω όλα. Οι κολλήσεις μου δεν είναι εμφανίσημες αλλά είναι σταθερές. Θα ανεβάσω και φωτογραφία της πίσω πλευράς αύριο.Και πάλι ευχαριστώ.

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gstar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι κολλήσεις μου δεν είναι εμφανίσημες αλλά είναι σταθερές.
    Αυτό είναι ένα θέμα. Οι μη εμφανίσιμες έχουν μεγάλη πιθανότητα να είναι ψυχρές. Θα σου πρότεινα να εξασκηθείς με το κολλητήρι σε κάποια άχρηστη πλακέτα, μέχρι να του πάρεις τον αέρα, και μετά να φτιάξεις τις μη εμφανίσιμες κολλήσεις. Πρέπει να είναι στιλπνές, γυαλιστερές και χυτές, χωρίς πολύ υλικό.

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Πριν λίγο τέλειωσα το κόλλημα των υπολοίπων πυκνωτών που οι δύο τους διαφέρουν ως προς τα V ( έβαλα 63 αντί 50 V ) και ο ένας στη θερμοκρασία δεν βρήκα πουθενά 220μF /50V/125 βαθμούς C και έβαλα 220μF /50V/105 βαθμούς C.Ανοίγοντάς την τώρα έχω τα εξής : Παίζει 10-12 δευτερόλεπτα - παγώνει η εικόνα, χωρίς ήχο για 2-4 δευτερόλεπτα μετά χάνεται η εικόνα και ο ήχος για ένα δευτερόλεπτο - μετά ανοίγει πάλι παίζει 10-12 δεύτερα κ.ο.κ Αυτό γίνεται συνέχεια και μετά από 30 λεπτά περίπου ο χρόνος που χάνεται η εικόνα και ο ήχος είναι μεγαλύτερος από ένα δεύτερο. Περιμένω με αγωνία τις απόψεις σας. Παραθέτω και φωτογραφία της πίσω πλευράς της πλακέτας.CIMG6802.jpg
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gstar : 03-12-13 στις 22:32

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Μετά την επισήμανση του Νίκου σχετικά με τις κολλήσεις μου σήμερα είπα να τις κάνω πιο εμφανίσιμες, οπότε έχω τα άκόλουθα αποτελέσματα. Όταν ανοίγω την τηλεόραση για κανένα πεντάλεπτο ανάλογα με το πιο κανάλι βάζω έχω ή εινόνα με διακοπές ή καθόλου εικόνα, μετά η εικόνα γίνεται μια χαρά και μένει έτσι για ώρες. Άρα υποθέτω οι κολήσεις μου είναι το πρόβλημα. Τι πρέπει να κάνω για να την φτιάξω τελικά; Μήπως φταίει κάτι άλλο; Τα φώτα σας παιδειά ... και να είστε καλά !

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Οπως έγραψα πιο πάνω ανοίγοντας τώρα την τηλεόραση για τα πρώτα πέντε λεπτά περίπου ή δεν έχω καθόλου εικόνα ή έχω εικόνα με διακοπές. Μετά για όσο την αφήσω ανοιχτή λειτουργεί μια χαρά. Υποθέτω λογικά σκεπτόμενος πλέον ότι κάποιος πυκνωτής, είτε είναι προβληματικός, είτε δεν έχει κολλήσει καλά; Ποιό από τα δύο λέτε να ισχύει ή τίποτα από τα δύο οπότε παίζει κάτι άλλο. Η άποψή σας θα με διαφωτίσει, ώστε να την φτιάξω τέλεια αλλιώς θα την αφήσω έτσι και κάθε φορά απλώς θα περιμένω ένα πεντάλεπτο για απροβλημάτιστη πλέον λειτουργία. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, εάν την αφήσω μόνιμα στην αναμονή λέτε να μην αντιμετωπίζω την αναμονή του πρώτου πεντάλεπτου ; Αύριο το πρωϊ θα ξέρω εάν έχει πιθανότητα να ισχύει το τελευταίο. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σας.

Μέλος
    Όνομα
    κωστας
    Περιοχή
    γιαννιτσα

Προεπιλογή

φιλε μου ......

πιθανο σεναριο ειναι.......

η καποιος μετασχηματιστης απο το inverter εχει προβλημα
    η καποια λαμπα απο το panel ειναι στα τελευταια της

αποτελεσμα το κυκλωμα προστασιας του ινΒερτερ .....τον κλεινει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη freecom : 07-12-13 στις 10:04