Το ότι δε φορτίζει καθόλου πως το συμπέρανες? Γιατί όταν ανάβει ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ είναι σε φόρτιση.
Το ότι δε φορτίζει καθόλου πως το συμπέρανες? Γιατί όταν ανάβει ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ είναι σε φόρτιση.
900MHz-64GHz
δε άνοιγει το λαπτοπ χωρις μπαταρία...και οταν βάζω τη μπαταρία δε φόρτιζει καθόλου ...τουλάχιστον με το παλιό dc jack είχα άσπρο led και φόρτιζε που και που (άμα το πιέζα)...επείσης αυτο μου στείλανε είναι πιο μακρύ απο το παλιό ,ωστόσο το κουλούριασε λίγο και χώρεσε
λοιπόν παιδιά το πρόβλημα μάλλον είναι στο φορτιστή..έχω δοκιμάσει 3 dc power jack τίποτα...ωστόσο παρατήρησα κάτι που δε το είχα προσέξει στη ουσία ο φορτιστής όταν δείχνει ότι δείνει ρεύμα είναι παγωμένος(όταν τελικά φορτίζει είναι ζεστός),παρόλο που και στις δύο περιπτώσεις μου δίνει με το πολύμετρο 19.5 v ..να αλλάξω φορτιστή τι λέτε??
Πάνε σε κάποιο κατάστημα (μικρό) και ζήτησέ τους να δοκιμάσεις το φορτιστή προτού τον αγοράσεις. Έτσι θα λύσεις την απορία σου.
atsio σε ευχαριστώ αλλα προς το παρών δε χρειάστηκε.. δοκίμασα να απεγκαταστήσω το ΑCPI και τα power management απο device manager και ως δια μαγείας το πρόβλημα λύθηκε..ελπίζω να μην εμφανιστεί again