Αρχικό μήνυμα από
Telis123
Τεφλον συνηθως δεν βαζουμε γιατι αν η εκχειλωση και το σφιξιμο ειναι ετσι οπως πρεπει δεν θα εχεις ποτε προβλημα.
Τα ξερω εγω αυτα και οταν αλλαξα το δικο μου το εβαλα μονος μου και απο τοτε δεν εχω το παραμικρο προβλημα.
Αν τωρα σου εχει αφησει μεσα αερα/υγρασια και δουλευεις R410 (ειδικα) θα εχεις προβληματα γιατι πρωτα απο ολα το λαδι που
δουλευει το R410 ειναι πολυ ευαισθητο στον αερα/υγρασια ( εστω και σε λιγο) και κανει ζημιες μετα απο λιγο, απο οτι ξερω - συν τα προβληματα
που θα εχεις απο την προσμιξη με το freon ( αποδοση, αξιοπιστια χαμηλη, αυξημενη καταναλωση λογω μπλοκαρισματος σωληνων/βαλβιδων κ.λ.π).
Το εχω δει και εγω το εργο οταν μου εβαλαν ενα 12αρι και δεν πηγαινε μια σε υπνοδωματιο και αφου τα επαιξε εβαλα μονος μου ενα 9αρι και εχω
του σκασμου θερμανση/ψυξη και με αρκετα λιγοτερη καταναλωση ( αρκει να σου πω οτι σε μενα μου ειχαν κοψει τα συνδετικα και μου ειχαν κολησει
της χαλκοσωληνες με πιο χοντρες απο οτι επρεπε για να μπαινει η μια μεσα στην αλλη..... και πολλα αλλα... ασε... αυτοι ειναι για πολλες κλωτσιες
γενικως, ξερω και απο φιλους μου, εγω ακομη τα κλαιω τα λεφτακια μου ).