Καλημερα..
Εχεις τσεκαρει αντιστασεις αποψυξης? Τα ρελεδάκια στη πλακέτα ειναι οκ? η μηπως δεν δίνει η πλακέτα εντολή για απόψυξη?
Καλημερα..
Εχεις τσεκαρει αντιστασεις αποψυξης? Τα ρελεδάκια στη πλακέτα ειναι οκ? η μηπως δεν δίνει η πλακέτα εντολή για απόψυξη?
Καλησπέρα
Τι εννοείς με τις αντιστασεις αποψυξης?Στο λέω επειδή δεν είμαι τεχνικός!Σε δυο μάστορες που μίλησα έκαναν λόγο για πλακέτα!Οσες φορές έκανα απόψυξη μετά από μια βδομάδα η συντήρηση υπολειτουργούσε σε αντίθεση με την κατάψυξη που λειτουργεί κανονικά!
Τελικά σήμερα μετά απο μια ακόμη 48ωρη απόψυξη άλλαξα πλακέτα και περιμένω να δω πως θα πάει.Να σημειώσω ότι μια εβδομάδα μετά απο την καθε απόψυξη η συντήρηση δεν λειτουργούσε.Αναμένω και θα ενημερώσω!
Εν αναμονή των εξελίξεων για το αν τελικά ήταν η πλακέτα.Αν και δυό μάστορες που ρώτησα μου είπαν ότι έφταιγε η πλακέτα.Το κόστος της ήταν 55,35 ευρώ με τα ταχυδρομικά!Βέβαια μου κάνει κάτι θορύβους (κρακ-κρακ) πάλι. Είδωμεν
Δυστυχώς δυο εβδομάδες απο τοτε που αλλαξα την πλακετα η συντηρηση μου κανει τα ιδια.Τις τελευταιες τρεις μερες εχανε σταδιακα την ψυξη της και αυτο συνεχιζεται.Καμια ιδεα;
Πάλι συμβαίνει αυτό που σου είπαν στο #5 .
Επιπλέον να σε ρωτήσω ... από στεγανότητα στα λάστιχα πόρτας πως πας? κάνε έναν εξονυχιστικό έλεγχο . επίσης μήπως παρατήρησες να δουλεύει περισσότερη ώρα το μοτέρ (όχι ανεμιστήρες) σε σχέση με παλιότερα ?. Η ψύξη σου σε αυτές τις 2 βδομάδες που πέρασαν και (πριν τις 3 τελευταίες μέρες) ... ήταν "τουρμπάτη"?
Τα λαστιχα ειναι οκ.Πολλες φορες ακουγοταν τα κρακ κρακ που περιεγραψα σε προηγουμενα post.Η ψυξη ηταν πολυ δυνατη οπως μου λες.Η δε καταψυξη δουλευει κανονικα.