Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    θεσσαλονίκη

Προεπιλογή πλυντήριο ρούχων Whilrlpool awe2177 νεκρό

Γειά σας παιδιά.
    Εχω το πλυντήριο ρούχων Whilrlpool awe2177 με ανοιγμα απο επάνω, αγορασμένο 27/4/2011. Ηδη είμαι εκτος εγγύησης των 2 ετών.
    Εκεί που δούλευε κανονικά και είχε φθάσει στο τελευταίο στάδιο στηψίματος σταμάτησε ξαφνικά. Σημεία ζωής κανένα.
    Το παράξενο είναι ότι, κανένα λαμπάκι δεν ανάβει, ούτε αυτό που δείχνει όταν υπάρχει βλάβη (servis).
    Ανοιξα και έκλεισα την πόρτα, πάτησα τον διακόπτη reset καθώς και τον διακόπτη start/pause έκανα και διάφορες επιλογές των προγραμμάτων ,αλλά καμία ανταπόκριση, ουτε και άναψε κανένα λαμπάκι.
    Να σημειώσω πως ο κάδος που τον γύρισα με το χέρι δεν έδειχνε να τον εμποδίζει κάτι, γύριζε ελεύθερα και κανονικά.
    Ελενξα την παροχη ρεύματος 220v και έχει ρεύμα 220v μέχρι την φίσσα που κουμπόνει επάνω στην πλακέτα.
    Αφού εβγαλα την πλακέτα την έλενξα προσεχτικά και δεν βρήκα να έχει κανένα ίχνος βλάβης η παραμόρφωσης τουλάχιστον εξωτερικά.
    Επειδή δεν γνωρίζω πολλά απο ηλεκτρονικά την έδωσα σε τεχνιτη ηλεκτρονικών, ο οποίος μου είπε πως η πλακέτα έχει χάσει τον εργοστασιακό της προγραμματισμό και δεν γίνετε τίποτα και θέλει αντικατάσταση.
    Κόστος πλακέτας γύρω στα 150€, τιμές απο δυο καταστήματα servise που ρώτησα στην Θεσσαλονίκη.
    Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει περίπτωση να είναι η βλάβη κάπου αλλού που μου διαφεύγει (καμιά ασφάλεια καμένη, άν και δεν βρήκα να υπάρχει κάπου ασφάλεια) και οχι η πλακέτα και αδίκως την αντικαταστήσω;
    Εάν πρέπει να αλλάξω πλακέτα υπάρχει κανένα λινγκ ώστε να μπορώ να την βρώ στο ιντερνέτ;
    Εάν γνωρίζει κανένας φίλος άς απαντήση.
    Σας ευχαριστώ όλους εκ των πρωτέρων.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Καμιά απάντηση παιδιά και για μένα υπάρχει;
    Ευχαριστώ.

Μέλος
    Όνομα
    Μανος
    Περιοχή
    Ηρακλειο Κρητης

Προεπιλογή

Το πιο λογικο ειναι να εχει χαλασει η πλακετα.

Προεπιλογή

Για δες κλειδαρια πορτας.

Μέλος
    Όνομα
    Γεώργιος
    Περιοχή
    Τρίκαλα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chiskos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γειά σας παιδιά.
    Εάν πρέπει να αλλάξω πλακέτα υπάρχει κανένα λινγκ ώστε να μπορώ να την βρώ στο ιντερνέτ;
    Εάν γνωρίζει κανένας φίλος άς απαντήση.
    Σας ευχαριστώ όλους εκ των πρωτέρων.
    Εάν είναι τελικά πλακέτα, τίμιος επαγγελματίας είναι αυτός εδώ.Αρκεί να έχει, το οποίο διαπιστώνεις με ένα τηλ.
    http://www.kourlaba.gr/eshop/index.p...=&filter_id=16

Εγώ τουλάχιστον απο αυτόν αγοράζω εδώ και χρόνια.Υπάρχουν και άλλοι φυσικά.Τώρα για το μπλόκο που γράφει ο φίλος παραπάνω και επειδή πρόσφατα έπαθα παρόμοια ζημιά, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να νεκρώνει απο αυτό τελείως το πλυντήριο δλδ να μην ανάβει ούτε λαμπάκι.Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις ο κάθε κατασκευαστής πώς το έχει σχεδιάσει.Ισως κάποιος τεχνικός που μπορεί να είναι μέλος στο φόρουμ, να απαντήσει καλύτερα για τα συγκεκριμένα πλυντήρια.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις απαντήσεις τους.
    Τελικά θα έρθη από την αντιπροσωπεία ένας τεχνικός για να επαναφέρει τον προγραμματισμό της πλακέτας.Εάν φυσικά δεν έχει ζημιά άλλη η πλακέτα. Κόστος 30€ για την επαναφορά και την επίσκεψη, και εάν δεν επανέλθει πάμε για καινούργια πλακέτα με κόστος 110€.
    Ευχαριστώ όλους.

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] TURBO-X M-756TUN νεκρό (CLEVO)
    από PATENTAS10 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-13, 04:34
  2. [CD Player] Discman JVC νεκρό
    από γάτος στο forum Ραδιόφωνο & CD Player
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-12, 10:53
  3. [Κινητό Τηλέφωνο] Nokia n78 νεκρό
    από PCMan στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-12, 18:09
  4. Sony SA-WSF200 νεκρό