-
Ευχαριστω για τις απαντησεις και τα σχολια σας.
Για τις ασφαλειες του σπιτιου θα ακολουθησω την συμβουλη σας και θα τις αλλαξω γιατι γενικοτερα πεφτουν αρκετα ευκολα , πχ και με θερμαντικα σωματα το χειμωνα.
Θα μελετησω καλυτερα την δυνατοτητα που μου δινει το ολοκληρωμενο για mute/stand by.
Tην κατασκευη την υλοποιησα κατα την διαρκεια που ημουν φοιτητης , στο 2ο ετος και οχι για πτυχιακη εργασια, απλως πριν την ξεκινησω συμβουλευτηκα ορισμενους καθηγητες μου.
Σακη το θεμα με τις λαθος γειωσεις δυστυχως δεν εχω γνωση για το τι ακριβως πρεπει να κανω ωστε να αποφυγω βρογχους οι ποιοι προκαλουν τους βομβους θα το ψαξω και αν εξακολουθω να εχω αποριες ισως να το θεσω σαν θεμα υπο συζητηση στο forum.
Το επομενο σταδιο ειναι να μελετησω καλυτερα τις πλακετες που σχεδιασα και να τον τοποθετησω σε κουτι , με τις καταλληλες μπορνες - συνδεσεις - γειωσεις.
Στο datasheet αναφερεται , Po RMS (V=35V , RL=8Ω) 70W με THD 0.5%
Eνω παρακατω αναφερει THD = 0.1% στα 50W
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειτε αστειο το οτι μπορει να αποδωσει μεγιστη ισχυ 60w
Οι περισσοτεροι ενισχυτες με ολοκληρωμενα εχουν πολυ τυπικη ποιοτητα στον ηχο. Ειχα καποτε φτιαξει ενα με το ΤDA1514 ενας συμφοιτητης μου εναν με STK (δεν θυμαμαι ακριβως τον κωδικο). Κανεις απο αυτους τους δυο δεν ακουγοταν καλα, και οι δυο υστερουσαν πολυ κυριως στις υψηλες συχνοτητες. Το TDA7294 θεωρω οτι με ενα καλο ζευγαρι ηχεια μπορει να αποδωσει πολυ καλη ποιοτητα στον ηχο, σαφως καλυτερη απο αυτο που φανταζεστε.
Λυπαμαι αν μειωσα ή προσεβαλα το παρον thread τοσο που να προκαλεσα γελια ή προδιαθεση για καντηλια, την κατασκευη την ανεβασα υπο συζητηση σαν ερασιτεχνης και οχι σαν επαγγελματιας του ειδους.
Για αλλη μια φορα ευχαριστω για τις ενδιαφερουσες παρατηρησεις σας.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης