Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 28
    Το avatar του χρήστη DIATHERM
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για ποιο από τα 2 διαιρεμένα κομμάτια έχει πρόβλημα? και ανάβει κόκκινο ... (κατάψυξη/συντήρηση? εφόσον έχει 2 μοτέρ) . στο κομμάτι που έχει πρόβλημα βάλε ένα δικό σου θερμόμετρο στο κέντρο του θαλάμου και μέτρα την θερμοκρασία βάζοντας το θερμόμετρο (αποβραδίς) και δες το την επομένη το πρωί (μην ανοίξεις την πόρτα καθόλου .
    Τα λάστιχα της πόρτας είναι στεγανά? ή κομμένα ?
    Βλέπεις τίποτα ακανόνιστους πάγους στις πλάτες και των 2 ?
    κανε οτι σου ειπε ο πετρος βαλε ενα θερμομετρο μεσα να δουμε θερμοκρασιες.... μπορει να κολησε ο θερμοστατης

Μέλος
    Όνομα
    Στέφανος
    Περιοχή
    Καβάλα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DIATHERM Εμφάνιση μηνυμάτων
    κανε οτι σου ειπε ο πετρος βαλε ενα θερμομετρο μεσα να δουμε θερμοκρασιες.... μπορει να κολησε ο θερμοστατης
    επισης στα συγκεκριμενα μοντελα το θερμομετρο δεν ηταν και πολυ ακριβειας. παντα εδειχνε θερμοκρασιες υψηλοτερες απο τις πραγματικες

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Xάρης
    Περιοχή
    κερατέα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DIATHERM Εμφάνιση μηνυμάτων

θα το κάνω το πρωί κιόλας...που να βάλω θερμόμετρο?στον κατάψυξη?και για πόση ώρα πρέπει να το αφήσω μέσα???
    επίσης θα ήθελα να ξέρω σε πιο νούμερο πρέπει να βάλω την ψύξη και στην πάνω και στην κάτω μονάδα???έχει αρίθμηση από το 0 ως το 4

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Xάρης
    Περιοχή
    κερατέα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefanoszis Εμφάνιση μηνυμάτων
    επισης στα συγκεκριμενα μοντελα το θερμομετρο δεν ηταν και πολυ ακριβειας. παντα εδειχνε θερμοκρασιες υψηλοτερες απο τις πραγματικες
    θα το κάνω το πρωί κιόλας...που να βάλω θερμόμετρο?στον κατάψυξη?και για πόση ώρα πρέπει να το αφήσω μέσα???
    επίσης θα ήθελα να ξέρω σε πιο νούμερο πρέπει να βάλω την ψύξη και στην πάνω και στην κάτω μονάδα???έχει αρίθμηση από το 0 ως το 4

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Στην κατάψυξη βάλε το θερμόμετρο και στο κέντρο του θαλάμου .. εννοείτε αρκετές ώρες ... επειδή συχνά ανοιγοκλείνουμε πόρτες του ψυγείου (και δείχνει λανθασμένες θερμοκρασίες). κατά προτίμηση βάλτο όταν πας για ύπνο και δες το αργότερα.
    Την αρίθμηση βάλε την κάπου χαμηλά π.χ. στο 2 (λόγω και ζέστης)

Μην βασίζεσαι απόλυτα σε αυτά

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thomaslar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παγωνε αλλα δεν σταματουσε παντα το μοτερ.Για το αλλο λες να ειναι ασφαλεια?
    Υπαρχει καποια ασφαλεια στην γραμμη για το λαμπακι και καικε?Αν ναι που περιπου βρισκεται,στο ανω μερος του ψυγειου?
    δες και τον διακόπτη στην πόρτα μήπως τον "τίναξες" και εκείνον μαζί με την ασφάλεια του πίνακα . Ή ακολούθησε όλη την γραμμή (και τα δικά του καλώδια από το ντουί της λάμπας) για να βρεις και που διακόπτεται το κύκλωμα. πάντα εκτός ρεύματος

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Xάρης
    Περιοχή
    κερατέα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thomaslar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παγωνε αλλα δεν σταματουσε παντα το μοτερ.Για το αλλο λες να ειναι ασφαλεια?
    Φίλε μου δεν έχω ιδέα από ψυγεία γι αυτό μπήκα και εδώ..επειδή όμως είμαι ηλεκτρολόγος μπορώ να πω χωρίς σιγουριά πως υποθέτω για ένα λαμπάκι δεν μπορεί να έχουν προνοήσει ξεχωριστή ασφάλεια..δεν έχει νόημα...θα πρότεινα να δεις μέσα στο ντουί μετά την σπίθα μήπως έχει αφήσει μαυρίλα (το λεγόμενο ark) και εκεί πρέπει να βάλεις συρματάκι να το καθαρίσεις ώστε να γίνουν πάλι οι επαφές καθαρές.
    επίσης αφού έχεις ίδιο ψυγείο σε τι βαθμούς το έχεις ρυθμισμένο???μήπως τελικά το έχω πολύ δυνατά και δεν κόβει ποτέ γι αυτό και μου βγάζει αυτό το alarm?????? από 0 ως 4 που το έχεις ρυθμίσει εσύ?και τη συντήρηση αλλά και την κατάψυξη?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Xάρης
    Περιοχή
    κερατέα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην κατάψυξη βάλε το θερμόμετρο και στο κέντρο του θαλάμου .. εννοείτε αρκετές ώρες ... επειδή συχνά ανοιγοκλείνουμε πόρτες του ψυγείου (και δείχνει λανθασμένες θερμοκρασίες). κατά προτίμηση βάλτο όταν πας για ύπνο και δες το αργότερα.
    Την αρίθμηση βάλε την κάπου χαμηλά π.χ. στο 2 (λόγω και ζέστης)

Μην βασίζεσαι απόλυτα σε αυτά
    Τώρα μόλις είδα το μήνυμα σου φίλε Πέτρο...Εγώ λοιπόν την κατάψυξη την είχα στο 4 λες γι αυτό να έλαβα το alarm;;;μήπως δεν έκοβε ποτέ Ο θερμοστάτης λόγο το ότι ήταν στο 4;;; το πήγα στο 2.για να δω;; θα κόψει;;;και την συντήρηση;;;που πρέπει να την έχω;;και αυτή έχει αρίθμηση από 0 ως 4.
    Ευχαριστώ πολύ

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Βάλε το χαμηλά , το 4 είναι πολύ , βάλε το στο 2

μήπως δεν έκοβε ποτέ Ο θερμοστάτης λόγο το ότι ήταν στο 4;;;
    Δεν το θεωρώ και απίθανο .. όταν είναι καινούριο πετάει ... αλλά όταν παλιώσει και πιάσουν και ζέστες ίσως δυσκολεύεται.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Λάρισα

Προεπιλογή

2.5 Συντηρηση και 2-3 καταψυξη.Και πως ασφαλιζουν το λαμπακι μεσω της πλακετας??,Ειναι σιγουρο οτι εχει ασφαλεια στην γραμμη απλως θελει λιγο ξηλωμα για να βρω που ειναι.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα σε ψυγείο Bosch
    από savatage στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-05-13, 14:48
  2. [Bosch] Ψυγείο Bosch Duo System
    από luna στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-13, 14:26
  3. [Bosch] Ψυγείο Bosch no-frost πιάνει πάγο και βγάζει νερά
    από konstantinoss στο forum Ψυγείο