Επιπλέον πληροφορίες!!!
ΚατΆ αρχάς Μάνο η τηλεόραση ανάβει κανονικά. Δεν παρατηρώ δηλαδή κάποιο πρόβλημα στον φωτισμό τα λίγα δευτερόλεπτα που ανάβει. Μπορεί μια CFL να είχε πρόβλημα αλλά να εκπέμπει κανονικό φωτισμό? Πως μπορώ να την ελέγξω και που βρίσκεται αυτή?
Δεύτερον στο προηγούμενο Post μου έγραψα μια υπόθεση για το inv on – off και ERROR. ΑπΆ ότι φαίνεται η υπόθεση μου δεν απείχε και πολύ από την πραγματικότητα. Η διαδικασία που ακολουθεί η τηλεόραση μου είναι η εξής:

Χωρίς τίτλο.jpg

To ERROR μπορεί να αναφέρεται και στην CFL?
Τέλος Προσπάθησα να μετρήσω κάποια από τα εξαρτήματα πάνω στις ψήκτρες. Λόγω του ότι δεν γνωρίζω ακριβώς πώς να τα ελέγξω επικέντρωσα την προσοχή μου σε αυτά που απαντώνται στην πλακέτα περισσότερο από 1 φορές. Δηλαδή στα:

• Κ3868 0:2 (x
  • K MBRF 10 U 150 CT (x2)

εκτέλεσα τις ίδιες ενέργειες σε όλα και προσπάθησα να δω διαφορές μεταξύ τους. Πράγματι στην ομάδα Κ3868 0:2 η αντίσταση μεταξύ 1 και 3 διαφέρει σε 4 από τα 8 εξαρτήματα.

IMAG0018.jpg

Τι λέτε γιΆ αυτό? Έχω πράγματι βρει κάτι η έκανα πατάτα?
Τα υπόλοιπα εξαρτήματα από πλευράς inverter είναι τα εξής:

INVERTER2.png

Η D10XB60 9D για ανορθωτής μου κάνει και στοιχεία για το ολοκληρωμένο STR W6053N βγήκα στο internet.
Οι θέσεις στην πλακέτα είναι αυτές αντίστοιχα:

IMG00339-20130530-1851.jpg

Θα εκτιμούσα αν μπορούσε κάνεις να μου πει πως μπορώ να ελέγξω την καλή λειτουργία τους.