Παράθεση Αρχικό μήνυμα από FILMAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν έχει πολλάάάά LED σε σειρά μπορείς να γεφυρώσεις ένα, δοκιμαστικά τουλάχιστον.
Έβαλα ένα λεντ (Πήρα ένα λαμπάκι από το φαναράκι) το αντικατέστησα και άναψε . αλλά η μια σειρά ... απομένει να ανάψει και η άλλη σειρά (2 σειρές έχει όχι 3 )

http://tinypic.com/player.php?v=2r2xklc&s=6

Επίσης το ένα λαμπάκι (που άλλαξα) όπως φαίνεται στο βίντεο δείχνει έντονο μπλε χρώμα σε σχέση με τα άλλα ... το άφησα να δουλέψει για μισή με 1 ώρα ... δεν ξαναπαρουσίασε πρόβλημα

Όμως παρατήρησα ότι το περίβλημα του πλαστικού ήταν πολύ ζεστό ... το άνοιξα να δω τι είναι αυτό που ζεσταίνετε τόσο πολύ και περίμενα ότι θα ήταν εκείνοι οι κόκκινοι πυκνωτές ... αλλά τελικά ήταν από εκείνο το CL2 (Το ένα από τα 2 που έχει επάνω) ... ήταν τόσο καυτό που δεν μπορούσα να το αγγίξω. Αυτό ήταν το CL2 που της μεριάς των λεντ που άναψαν .

Το άλλο λεντ CL2 της μεριάς που δεν άναψαν τα λεντ ήταν κρύο ... αλλά απλά δεν άναψε η σειρά.

Ποιο από τα 2 ( CL2 ) Λογικά έχει πρόβλημα? (δεν ξέρω και πως τα μετράνε αυτά) ... νομίζω πρέπει να έχει πρόβλημα το CL2 της μεριάς που δεν ανάβουν και το βρήκα κρύο ... και το άλλο CL2 πιστεύω έκαιγε επειδή έσβησε η πρώτη σειρά ζορίζει περισσότερο την άλλην σειρά ... έχω δίκιο? .... εδώ παπάς εκεί παπάς που είναι ο παπάς? ... ποιο να αλλάξω? ή μήπως και τα 2?