Ευχαριστώ και τους δυο σας παιδιά ... και συγνώμη για την καθυστέρηση (είχα δουλειές).
Μάλλον όπως λέτε από το ινβέρτερ θα έγινε η ζημιά ... δεν το ξαναβάζω άλλη φορά (αν στο τέλος το ξαναφτιάξω) που θέλω γιατί μου άρεσε σαν έξτρα φωτισμός πάνω από τον υπολογιστή (θερμό φως) ΄.
Όμως δεν βιάζομαι ... και θέλω να μου πείτε αν εγκρίνετε να αφαιρέσω το 1 led που έχει πρόβλημα και να το γεφυρώσω απλός. με ένα led λιγότερο θα επηρεαστεί τίποτα?
Επίσης εξέτασα με πολύμετρο στην θέση με την ένδειξη (Δίοδος) την ανόρθωση στα 4 ποδαράκια (αντιδιαμετρικά) και δεν δείχνει να έχει πρόβλημα . Το ίδιο και στο CL2 .
Είναι που δεν έχουν εδώ στην πόλη μας κανένας τέτοια λεντ ... και από την άλλη για να βρω και να παραγγείλω τέτοια λεντ θα πρέπει να ζητήσω και καμιά ντουζίνα ...
Γιάννη ευχαρίστως να σου δώσω την συνδεσμολογία ... αλλά θα χρειαστώ λίγο χρόνο γιατί έχει ημιδιάφανους διαδρόμους . και έχουν κολλήσει με σιλικόνη τους πυκνωτές και δεν ξεχωρίζω καλά από κάτω από αυτούς την διάσταση με τα λεντ. Θα την βάλω με την 1η ευκαιρία.