-
Πρόβλημα με WD20EARS 2.0 TB
Καλησπέρα παιδιά.
Είδα ξαφνικά ένας από τους δίσκους μου να μην εμφανίζεται στον υπολογιστή μου.Άνοιξα τον δίσκο και είδα ότι έχει κάηκε η πλακέτα από τον δίσκο.Λίγο που το έψαξα βρήκα ότι υπάρχει πλακέτα σε αυτήν την σελίδα http://www.donordrives.com/western-d...a-3-5-pcb.html .
- Μπορώ να αλλάξω την πλακέτα;
- Θα δουλέψει;
- Το έχει δοκιμάσει κανένας από εσάς;
Υ.Γ Επισυνάπτω και φωτογραφίες............. ![](http://www.insomnia.gr/public/style_emoticons/default/tongue.png)
100_4270.jpg100_4277.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geokos13 : 22-02-13 στις 21:28
Η γυναίκα και τα ηλεκτρονικά θέλουν γείωση!!!
![Wink](images/smilies/vbmodern/wink.gif)
-
-
Ναι αν δεν έχει κάποια μηχανική βλάβη τότε θα δουλέψει ο δίσκος με τη τοποθέτηση της νέας πλακέτας.
Το έχω κάνει εγώ, μπορείς να διαβάσεις στο σχετικό θέμα, το post μου #33
-
-
Φυσικά αυτό είναι θέμα αντιπροσωπείας
Τέτοιες πλακέτες δέν πουλιούνται στό εμπόριο
Εάν είναι σέ εγγύηση δέν θά έχεις και έξοδα
-
-
panos_panopoulos: Ο δίσκος δεν έχει κάποια μηχανική βλάβη.
nikosp: Ο δίσκος δεν έχει εγγύηση,και σκέφτομαι να αγοράσω την πλακέτα από το site που αναφέρω στο αρχικό μου post.
-
-
Μπορείς να αλλάξεις τις πλακέτες, θα δουλέψει αλλά πρέπει να βάλεις και την δική σου flash. θα βγάλεις το 8 pin soic τσιπάκι που ξεκινάει από 25ΧΧΧΧ και θα το βάλεις στην νέα πλακέτα. και όλα θα πάνε καλά.
Δεν χρειάζεται να αλλάξεις την μνήμη μόνο αν η παλιά και η καινούρια πλακέτα είναι από το ίδιο batch και δεν έχει γίνει σε καμμία firmware update. Αλλαξε τις μνήμες για να μην το ψάχνεις...
-
-
hurt30: Λογικά θα αναφέρεσαι στο τσιπάκι sst25lf020a.Αν δεν αλλαχτεί αυτό δεν θα παίζει ο δίσκος;Γιατί μου φαίνεται λίγο δίσκο να κολληθεί.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης