μετα απο επικοινωνια τελικα με τον κ.Σακη(east electronics) νομιζω πως βρηκα λυση...μια απο τις αντιστασεις των 1,5Κ αλλαχτηκε με μια 1,2Κ (ελπιζω να εκανα καλα)και το dc τωρα ειναι -20mv πολυ αποδεκτη τιμη σε συγκριση μεταξυ και του αριστερου καναλιου τωρα μετραν σχεδον ακριβως σε ολα το ιδιο.ο ενισχυτης μαλλον θα κατσει μαζι μου για πολλα χρονια ακομα.
ενα πραγμα που μου εκανε εντυπωση ειναι ο επαγελματισμος του συγκεκριμενου ανθρωπου (Σακης) ηταν προθυμος να κοιταξει το σχηματικο και να μου προτεινει πιθανες αιτιες αλλα και λυσεις...ειδικα η μια λυση σε περιπτωση που δεν ειναι ματσαρισμενα απολυτα τα οδηγα τρανζιστορ με αφησε με το στομα ανοιχτο(θερμοκρασιακη συζευξη) και πολλα αλλα που μου ειπε στην μικρη κουβεντα που ειχαμε.μηπως τετοια μυαλα πανε χαμενα στη χωρα μας???και μην με πειτε υπερβολικο γιατι σε οποιον ηλεκτρονικο εδειξα το σχηματικο ο ενας ειπε ''ε αστο να βγαζει dc δεν πειραζει εχει ρελαι στην εξοδο'' ο αλλος ''παιζει?? ναι ε αφου παιζει αστο'' και ο αλλος μου εδειξε εναν παλιο ενισχυτη scott και μου λεει με καμαρι ''οι μαυρες σειρες ενισχυτων δεν ειναι καλες'' μετα φταιω εγω που τα γραφω εδω?δεν ξερω τις υπολοιπες γνωσεις του κ.Σακη αλλα στο θεμα ''ενισχυτης'' δεν γνωριζω καποιον καλυτερο και με διαφορα!!οτι μου εχει πει και εχει βοηθησει δεν επεσε ποτε εξω..για μια ακομη φορα τον ευχαριστω θερμα.
στο τελος με βλεπω παραρτημα east electronics στη βορεια Ελλαδα![]()