Αυτος που εβαλε μετα ειναι 90watt.ο προηγουμενος με αναζητηση στο ιντερνετ ειναι 65watt.
Το ειχα βρει το λινκ με τα led αλλα δεν λεει τιποτα για 8 blink.εσυ που το ειδες?![]()
Αυτος που εβαλε μετα ειναι 90watt.ο προηγουμενος με αναζητηση στο ιντερνετ ειναι 65watt.
Το ειχα βρει το λινκ με τα led αλλα δεν λεει τιποτα για 8 blink.εσυ που το ειδες?![]()
Μέτρα το τροφοδοτικό, Το έξω είναι αρνητικό, ο εσωτερικός μανδύας είναι 19V και το pin στο κέντρο είναι επίσης 19V (είναι δυο παροχές). Αν είναι γνήσιος αντάπτορας με smart pin και είναι ΟΚ τότε πάμε παρακάτω.
900MHz-64GHz
Λεπον το μετρησα και μου δινει 8V.εναλλασομενο ετσι?
επισης δεν εχει πιν στο κεντρο.
η υποδοχη ειναι ετσι
$(KGrHqJ,!hwE-z9rY2KfBPu3BHWM+w~~60_1.jpg
Συνεχές 19V πρέπει να σου δίνει. Βάλε το πολύμετρο στο συνεχές και ξανά μέτρα. Αν δεν έχει την τάση αυτή μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό.
900MHz-64GHz
Ναι δικιο εχεις,μετρησα το δικο μου και δινει συνεχες 19V.αρα υποθετω οτι τροφοδοτικο γιοκ?
να πω οτι δεν φτανει ο ακροδεκτης του πολυμετρου μεσα και εβαλα ενα καλωδιο και μετραω στην ακρη του.
Ναι και με καλώδιο κάνει. Αν είχες και ένα άλλο να δοκίμαζες καλά θα ήταν αν και φαίνεται ότι αυτό σαραβαλιάστηκε πρόωρα.
900MHz-64GHz
θα της ζητησω το παλιο και θα κοψω το καλωδιο πριν τη χαλασμενη υποδοχη και θα κοψω απο αυτο εδω την υποδοχη να την ενωσω και θα δοκιμασω.αν ειναι οκ ριχνω μια κολληση ,μονωτικη και ειμαι οκ.καλα το παω?