Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6
    Το avatar του χρήστη bgin
    Μέλος
    Όνομα
    βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή SAMSUNG PLASMA PS50C7HDR/XEU

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά
    Έχω την τηλεόραση PLASMA SAMSUNG PS50C7HDR,η οποία δεν έχει εικόνα2012-11-05_20-47-38_304.jpg
    Απ ότι φαίνεται φταίει η πλακέτα Y-MAIN LJ41-04516A,βρήκα 2 φουσκωμένους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές 680μf/35v,βραχυκυκλωμένα η δίοδος Zener ZD 5004 1N5932 και οι δίοδοι smt ZD5018-ZD5019-ZD5021-ZD5022 που δεν ξέρω τι τύπος είναι.2012-11-05_20-48-15_108.jpg
    Τα τρανζίστορ FET δείχνουν να είναι καλά ,Βέβαια στο Ebay βρήκα Κιτ επισκευής που περιλαμβάνει τις διόδους ζενερ και όλα τα τρανζίστορ fet.
    Θα ήθελα να ρωτήσω που θα μπορέσω να βρω το σχηματικό της πλακέτας ή όλης της τηλεόρασης(το βλέπω πιο δύσκολο). Η σκέψη μου είναι να αλλάξω ότι έχω βρει καμμένο και να δοκιμάσω μήπως η τηλεόραση δουλέψει.
    Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν βρω σχηματικό δεν ξέρω οι smt zener τι τύπος είναι
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων,περιμένω με αγωνία

Το avatar του χρήστη alex504
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΛΕΞΙΟΣ
    Περιοχή
    ΔΑΦΝΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ

Προεπιλογή

Δοκίμασε να αλλάξεις ότι έχει χαλάσει (χλομό όμως το βλέπω για να δουλέψει) για να δούμε είσαι τυχερός διότι η plasma (οθόνη έχει ώρες λειτουργίας) παίζει και panel χαλασμένο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex504 : 15-11-12 στις 20:55

Το avatar του χρήστη bgin
    Μέλος
    Όνομα
    βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alex504 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δοκίμασε να αλλάξεις ότι έχει χαλάσει (χλομό όμως το βλέπω για να δουλέψει) για να δούμε είσαι τυχερός διότι η plasma (οθόνη έχει ώρες λειτουργίας) παίζει και panel χαλασμένο
    Καλημέρα alex, θα αλλάξω ότι έχει καεί και βλέπουμε,το πρόβλημα είναι ότι όπως αναφέρω δεν ξέρω τι υλικά είναι οι smt zener που έχουνε καεί.
    Η πλακέτα είναι η LJ41-04516A.
    Δεν μπορώ να βρω το σχηματικό της,αν έχεις καμιά ιδέα ή κάποιος άλλος φίλος,ας στείλει κάτι

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη Σίνδος

Προεπιλογή

Αν δεις οτι δεν βγάζεις άκρη και είσαι σίγουρος ότι φταίει η συγκεκριμένη πλακέτα παριγγειλέ την απο εδώ http://item.taobao.com/item.htm?id=1...3k9_1362193165

Περίπου με τα μεταφορικά θα σου βγεί στα 35 ευρώ.

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Γιώργο πως βγάζουμε άκρη με τα Κινέζικα;

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη Σίνδος

Προεπιλογή

Ναι....... είναι ένα θέμα και αυτό. Καλό είναι να αρχίσετε σιγα σιγά να μαθένεται την γλώσσα γιατί με τις τιμές που έχουν πλέον δεν θα μπαίνουμε στον κόπο να ψάχνουμε.........

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας